MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

«Τσουνάμι» προσφυγών στο ΣΤΕ κατά του προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60

( John.k - Όταν απομακρυνθεί το "Καθεστώς" , έχει να λογοδοτήσει αρκετός κόσμος όπως όλα δείχνουν.. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέμα , ειδικά όταν θα γίνουν αργότερα οι δίκες όλων αυτών που κουνάνε τώρα το δάχτυλο, και θα τα ρίχνει ό ένας στον άλλο, για να σωθούν... )


Από προσφυγές ανεμβολίαστων πολιτών αναμένεται να… κατακλυστεί το επόμενο διάστημα το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς εκατοντάδες μη εμβολιασμένοι συμπολίτες μας ηλικίας άνω των 60 ετών σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν έμπρακτα για το σκληρό πρόστιμο των 100 ευρώ που θα τους επιβάλλεται σε μηνιαία βάση, εφόσον αποφεύγουν να εμβολιαστούν.

Παραδοχή του CDC. Οι μάσκες ήταν ένα πολιτικό θέατρο

Ήδη εδώ και δύο χρόνια, το να μπαίνεις σε ένα παντοπωλείο με γυμνό πρόσωπο είναι σαν να ρισκάρεις να σε κοιτάξουν με άγρια βλέμματα, τουλάχιστον σε ορισμένα μέρη της χώρας. Αλλά να μπαίνεις μέσα με το πρόσωπό σου καλυμμένο από ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα, κατά προτίμηση με κάποιο αόριστα αφυπνιστικό σύνθημα, που το πήρες σε υπερτιμολογημένη τιμή στο Etsy; Είσαι τέλειος.


Οι μάσκες ήταν προφανές πολιτικό θέατρο από την αρχή, όταν ο Anthony Fauci και οι συνεργάτες του υποσχέθηκαν ότι δεν τις χρειαζόμασταν και μετά έκαναν στροφή και υποσχέθηκαν ότι τις χρειαζόμασταν. Αλλά όταν λογικοί παρατηρητές προσπάθησαν να το επισημάνουν αυτό, η συμμορία των μεγάλων τεχνολογικών μέσων ενημέρωσης τους χαστούκισε με χαρά με “ελέγχους” “γεγονότων”.