MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Γ.Πετράκος κατά Π.Κιάμου: Σε χρησιμοποιούν γιατί είσαι αγαπητός - Ζήτα συγνώμη... προλαβαίνεις!

«Αυτός που δεν έχει κάνει το μπόλι συμπαθέστατε Πάνο, δεν είναι "μολυσμένος''»


Με μια σκληρή ανάρτηση απάντησε ο Γρηγόρης Πετράκος στον συνάδερφό του, Πάνο Κιάμο, για την κίνηση του Π.Κιάμου να διατυμπανίσει πως το κέντρο διασκέδασης ''Posidonio Μusi Hall'' στο οποίο και θα συνεχίσει να εμφανίζεται, θα είναι το πρώτο Covid-free μαγαζί!

Ο επιχειρηματίας που έχει το ''Posidonio'', Βασίλης Κοντόπουλος, πήρε την απόφαση να δέχεται μόνο εμβολιασμένους θαμώνες, και να πετάει έξω όσους δεν είναι!

Ο Γρηγόρης Πετράκος, δεν μάσησε τα λόγια του, αναφέρθηκε στο πόσο τον εκτιμά αλλά τον καλεί να μη γίνει το δεκανίκι της κυβέρνησης, αντιλαμβανόμενος πως τον επέλεξαν γιατί είναι αγαπητός στο κοινό και θα παρακινήσει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Οι βλαβερές συνέπειες του να έχεις “νταβατζή” τη Γερμανία

Ασφαλώς και υπάρχουν ζωντανές μνήμες από την πρώιμη μεταπολίτευση: από την μαζικοποίηση των κομμάτων μέχρι την αναγνώριση τους, με συνταγματικές διατάξεις, ως αρμών του δημοκρατικού πολιτεύματος και τον δικομματισμό, με την εναλλαγή ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση. Μόνο που από τότε έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι. Ζήσαμε πρώτα την ιδιωτικοποίηση της ενημέρωσης με την ονομασία «ελεύθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση» και την, όλο και μεγαλύτερη συγκέντρωση, νόμιμη και παράνομη, των ΜΜΕ στα χέρια ελάχιστων ισχυρών του χρήματος.

Οι σχέσεις αυτών των τελευταίων με το πολιτικό προσωπικό, τις κυβερνήσεις και τους πρωθυπουργούς, θυμίζουν ανατριχιαστικά την σχέση προμηθευτή ουσιών με τον χρήστη τους, με συνηθισμένη κατάληξη τον χαμό του πελάτη. Η ολέθρια αυτή κατάσταση δεν είναι εφιαλτική φαντασίωση, αλλά τρέχουσα πραγματικότητα: κατάργηση της ισηγορίας, μετατροπή των συλλογικών συμβάσεων “μέλους-κόμματος” σε ατομικές “συμπαίκτη-μέσου ενημέρωσης” και μετάλλαξη των κομμάτων από εγγυητές δημοκρατικής ομαλότητας, σε μηχανισμούς διανομής θέσεων.

Η Τουρκία αποχώρησε επισήμως από τη διεθνή σύμβαση για τη βία κατά των γυναικών!

H Τουρκία αποχώρησε σήμερα επισήμως από τη διεθνή σύμβαση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, όπως είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από πολλούς Τούρκους, αλλά και τη Δύση.


Χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να διαδηλώσουν σε όλη την Τουρκία, όπου την Τρίτη το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε την προσφυγή να ακυρωθεί η αποχώρηση της χώρας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης.

«Θα συνεχίσουμε τη μάχη μας», δήλωσε χθες, Τετάρτη, η Τσανάν Γκουλού, πρόεδρος της Τουρκικής Συνομοσπονδίας Γυναικείων Οργανώσεων. «Η Τουρκία αυτοπυροβολείται στο πόδι με αυτή την απόφαση».

Γιατί αποκρύπτουν ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι 10 φορές λιγότερο θανατηφόρα;

Τι δήλωσε για τον διαχωρισμό που επιβάλλει το Κράτος…


«Η μετάλλαξη “Δέλτα” είναι μία φυσική και μάλλον καλή συνέχεια του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού», υποστήριξε ο Δημήτρης Κούβελας στο Kontra Channel και υποστήριξε ότι: «Αυτό που δεν λέει κανένας και δεν ξέρω γιατί το αποκρύπτουν, ενώ υπάρχει σωρεία δημοσιεύσεων, είναι ότι είναι κατά δέκα φορές λιγότερο θανατηφόρα».

Φανερά ενοχλημένος από την παραπληροφόρηση που επικρατεί, τόνισε πως προτιμά να εμβολιαστούν ξανά οι ηλικιωμένοι παρά τα παιδιά.

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ : Ο CDC ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 400% Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ”ΜΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΟΙ”…..ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΤΗΝ….ΑΙΤΙΑ !!! 
 
Οι θάνατοι από εμβόλια υπερβαίνουν τώρα τους θανάτους από COVID;

από τον Geoff Mitchell, MD, JD, FACEP
 
Το CDC υποδηλώνει μη ταξινομημένους
εβδομαδιαίους θανάτους περισσότερους από θανάτους COVID.