MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΒΡΟΧΗ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αστυνομικοί βεβαίωσαν παραμονή Πρωτοχρονιάς 191 πρόστιμα 300 ευρώ για παραβάσεις στις μετακινήσεις και επιπλέον 25 για μη χρήση μάσκας


Πάνω από 200 πρόστιμα βεβαίωσαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, για παραβάσεις των μέτρων περιορισμού για τον κορωνοϊό, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, αστυνομικοί βεβαίωσαν 191 πρόστιμα 300 ευρώ για παραβάσεις στις μετακινήσεις και επιπλέον 25 για μη χρήση μάσκας.

“Η Ελλάδα είναι χώρα κι όχι χώρος όπως θέλουν κάποιοι”! Ο Γ.Ζουγανέλης μιλά για όλα!

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εύχεται Καλή Χρονιά και μιλά για την Ελλάδα που “είναι χώρα κι όχι χώρος”. Για τους νέους Έλληνες που διαπρέπουν , για τους “ηττημένους του πολέμου που πάλι κυβερνούν τον κόσμο”… Ο αντιμιλιταριστής κατά δήλωση του Γιάννης Ζουγανέλης μιλά για την Τουρκία επισημαίνοντας ότι “πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο αν θες ειρήνη” … Μια συζήτηση ευχή για καλή χρονιά από τον χειμαρρώδη Γιάννη Ζουγανέλη.
 

Εφιάλτης με πάνω από 150.000 «λουκέτα» και 400.000 ανέργους

Άκρως δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της αγοράς σχετικά την πορεία των επιχειρήσεων το 2021.
 
Ήδη, όπως κατέγραψε μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την εταιρεία OPINION POLL, η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων κατέγραψε πολύ σοβαρές ζημιές τη φετινή χρονιά, με το μέλλον για πολλές από αυτές να φαντάζει εξαιρετικά «θολό».

«Θηλιά» οι υποχρεώσεις Μαρτίου – Απριλίου