MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δούκας ομολόγησε αλλά για Κυβέρνηση και ΜΜΕ το πρόβλημα ήταν ότι τα είπε!

Προφανώς έχουμε μπροστά μας ακόμα μια περίπτωση που με επικοινωνία προσπαθεί να καλυφθεί ένα σκάνδαλο και αναρωτιόμαστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε

Όπως αντιληφθήκαμε δεν έχει σημασία τι είπε ο Πέτρος Δούκας ή ο Σπήλιος Λιβανός καθώς το πρόβλημα είναι ότι ομολόγησαν!

Δηλαδή ο Πέτρος Δούκας έκανε λόγο ΞΕΚΑΘΑΡΑ για πελατειακή σχέση προκειμένου να καλυφθεί τραγωδία. Ο (μέχρι πριν λίγες ώρες) υπουργός Γεωργίας, καμάρωσε μαζί του για την «εποποιία» όπως τη χαρακτήρισε και στη συνέχεια αποπέμφθηκε! Γιατί; Μα επειδή διέρρευσε το βίντεο και χάλασε η εικόνα της Κυβέρνησης.

Να είστε βέβαιοι ότι αν δεν είχε βγει στη δημοσιότητα το βίντεο, τίποτα δε θα είχε συμβεί. Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μου. Απ’ εκεί και πέρα υπάρχει ένα ρεσιτάλ υποκρισίας, που περισσότερο σε εξοργίζει παρά σε αφήνει αδιάφορο.

Πέθανε ο Νομπελίστας Καθηγητής Luc Montagnier – Λικ Μοντανιέ. Θάνατος μυστήριο του νο1 επιστήμονα αμφισβητία της διαχείρισης πανδημίας! Ποιός φοβόταν τον Λικ Μοντανιέ;

Πέθανε ο Νομπελίστας Καθηγητής Luc Montagnier – Λικ Μοντανιέ. Θάνατος μυστήριο του νο1 επιστήμονα αμφισβητία της διαχείρισης πανδημίας!


Πέθανε σε ηλικία 89 ετών (18 Αυγούστου 1932 – 8 Φεβρουαρίου 2022), ο Νομπελίστας Ιατρικής καθηγητής Luc Montagnie. Έσβησε ειρηνικά στο αμερικάνικο νοσοκομείο Neuilly-sur-Seine στο Παρίσι. Ο γιατρός Gérard Guillaume, ένας από τους πιο πιστούς συνεργάτες του μας εμπιστεύεται, ότι έφυγε εν ειρήνη περιτριγυρισμένος από τα παιδιά του.

ήταν βιολόγος κι Ιολόγος αλλά επίσης και κυρίως ένας άνθρωπος αξιοσημείωτης διανόησης που τιμήθηκε με το Nobel Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS. Διευθυντής του CNRS, καθηγητής στο Institut Pasteur,Διευθυντής του Centre de biologie moléculaire et cellulaire στο Queens College του πανεπιστημίου της πόλης της New York, Διευθυντής ενός institut de recherche στο πανεπιστήμιο Jiao-tong της Shanghai. FranceSoir

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη : Το ταμείο ανάκαμψης φέρνει κυβέρνηση τεχνοκρατών;

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη


Αυτά που συμβαίνουν με τα δισεκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης, τα οποία η ΕΕ ανέλαβε να μας προσφέρει, για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας, μετά την πανδημία, ξεπερνούν ακόμη και την πιο τρελλή φαντασία……αν βέβαια ανταποκρίνονται στα πράγματα τα όσα γράφονται, υποστηρίζονται, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώνονται.

Έχω επισημάνει από την αρχή σε αρκετά από τα τελευταία μου άρθρα, ότι οι επιλογές των επενδυτικών κλάδων, προς τις οποίες άποφασίστηκε να κατευθυνθούν τα περί ών πρόκειται δισεκατομμύρια, δεν ήταν αυτές που χρειάζονταν η Ελλάδα, αλλά αντιθέτως ήταν ατυχέστατες.

Σάλος από την επίθεση του Guardian στην Pfizer και προσωπικά στον Μπουρλά για τα εμβόλια!

«Ολέθριο λάθος που αφήσαμε στην τύχη της ανθρωπότητας στα χέρια ανθρώπων που ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος»!


«Το αφήσουμε την διάθεση των εμβολίων στα χέρια μεγάλων φαρμακευτικών, αποδείχτηκε τεράστιο σφάλμα»!

Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου του Guardian, το οποίο προκαλεί ήδη αναταράξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τοάνθρω υπογράφεται από τον Nick Dearden, επικεφαλής του Global Justice Now. Του οργανισμό που ασχολείται με θέματα απονομής δικαιοσύνης παγκοσμίως, ανάπτυξης και ανισοτήτων.