MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»!

Απίστευτη παραδοχή εκ των βασικών «ειδικών» που προωθούσαν τους εμβολιασμούς κατά Covid-19
 
Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!
 
Συγκεκριμένα είπε: «Οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Είχε το Astra Zeneca σε πολύ χαμηλό ποσοστό κάποιες. 
 

Σαν να κερδίζεις το… τζακ ποτ στο λαχείο – Τα εκατομμύρια που βγάζουν οι ευρωβουλευτές, εξοργιστικές οι αμοιβές

Πώς οι ευρωβουλευτές βγάζουν εκατομμύρια από νομικές συμβουλές, ομιλίες και… θεραπείες για τον Covid
 
Το να είσαι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πληρώνει αρκετά καλά.
 
Το να είσαι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που χρησιμοποιεί μεταλλικό νερό ως προστασία από τον Covid πληρώνει ακόμα καλύτερα.
 
Όπως αποκαλύπτει το Politico, ο Λιθουανός ευρωβουλευτής Viktor Uspaskich κερδίζει 3 εκατ. ευρώ ετησίως από μια εταιρεία που ονομάζεται Edvervita, σύμφωνα με δημόσιες αποκαλύψεις.
 

Καταρρέει στις 17 Μαΐου η Ursula von der Leyen – Κλυδωνισμοί στη Κομισιόν, λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές

Οι κατηγορίες είναι σοβαρές. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα δικαστούν
 
Έρχονται ανακατατάξεις στις δομές εξουσίας της Ε.Ε. 
 
Δεν πρόκειται μόνο για τις προγραμματισμένες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και για το σκάνδαλο γύρω από την Ursula von der Leyen.
Είναι ύποπτη για διαφθορά.
 
Και οι πιθανότητές της να παραμείνει στην εξουσία είναι πλέον ελάχιστες.

Τον Απρίλιο του 2021, οι New York Times δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας για το πώς η Ursula von der Leyen αντιμετώπισε την πανδημία του κορωνοϊού.