MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

«Βούλιαξαν» την Αθήνα - Δεν φεύγουν από το Σύνταγμα

Ογκώδης διαδήλωση ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια • Άγρια επίθεση των ΜΑΤ και τραυματισμός φοιτητών • Ηχηρή παρουσία διαδηλωτών έξω από τη Βουλή έως το βράδυ που θα τεθεί σε ψηφοφορία το νομοσχέδιο Πιερρακάκη.
 
Αρκετοί φοιτητές παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος και συνεχίζουν να διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Η ονομαστική ψηφοφορία του ν/σ Πιερρακάκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 μ.μ.   
  

Tέμπη: Χωρίς δικαστική έγκριση το μπάζωμα – Ποιος έδωσε την εντολή

Αποκαλυπτικά έγγραφα για το μπάζωμα των Τεμπών. Η άνωθεν εντολή και το βαρύ κατηγορητήριο για τον Αγοραστό.
 
Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία των Τεμπών και συγκεκριμένα στο θέμα του μπαζώματος του χώρου που έγινε το μοιραίο δυστύχημα είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι συγγενείς, που μιλούν για προσπάθειες συγκάλυψης, δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό το γεγονός, καθώς εκτιμούν ότι κάποιοι ήθελαν να κρύψουν στοιχεία.
 
Ειδικότερα, το STAR έδειξε τα έγγραφα που καταδεικνύουν ότι σε πρώτο επίπεδο η δικαιοσύνη «δείχνει» τον πρώην περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.