MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Γ. Φίλης : Η απομόνωση της Κύπρου θα είναι τραγωδία για τον Ελληνισμό

Ο διδάκτορας γεωπολιτικής και διεθνών σχέσεων Γιώργος Φίλης, μιλώντας στον 98.4 ξεκαθάρισε με αφορμή και την συνέντευξη Νταβούτογλου σε ελληνική κυριακάτικη εφημερίδα ότι καλό είναι στην Ελλάδα να αντιληφθούν πλέον οι υπερασπιστές του κατευνασμού, ότι ακόμη και ο μειλίχιος Νταβούτογλου, εκπροσωπεί την ίδια στρατηγική βάθους της Τουρκίας, που ως αναθεωρητική δύναμη , αποβλέπει σε βάρος του Ελληνισμού είτε στην Ελλάδα , είτε στη Κύπρο. Όσα συμβαίνουν στη Κύπρο, επαναλαμβάνονται με την Ελλάδα, πρωτίστως στο Αιγαίο. 
 

Κ. Φαρσαλινός : Μέτρα Δημόσιας Τάξης με άγρια καταστολή ,αντί για μέτρα Δημόσιας Υγείας

Ο ερευνητής Δημόσιας Υγείας στα πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, μιλώντας στον 98.4 με αφορμή και το περιστατικό με τον ξυλαδαρμό πολιτών στη Νέα Σμύρνη, σημείωσε με έμφαση ότι όλα αυτά είναι απότοκος των λαθών και της έλλειψης στρατηγικής από τους ίδιους του επιστήμονες, που οδηγούν σε πολιτικές αποφάσεις με μέτρα δημόσιας τάξης και άγριας καταστολής, αντί για μέτρα δημόσιας υγείας και μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι δυστυχώς τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα με απαίσιες εικόνες θα συνεχιστούν.