MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Πλυντήριο εθνικής μειοδοσίας και συνταγματοποίηση της woke ατζέντας

Ο παλιός συνάδελφος Βασίλης Χιώτης μετέδωσε προχθές το βράδυ στον Σκάι την πληροφορία ότι η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από τη Ν.∆. έχει και μία ακόμη αθέατη πτυχή, πλην όσων ήδη γνωρίζουμε: ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανησυχεί τα μάλα για τη στάση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας σε τρεις εμβληματικές ψηφοφορίες – για τον Προϋπολογισμό, την εκλογή νέου Προέδρου της ∆ημοκρατίας και την αναθεώρηση του Συντάγματος.
 

Δεν θα μείνει τίποτα! Μετά τη Volkswagen... "χαροπαλεύει" και η Fiat-Καταρρέει η ευρωπαϊκή βιομηχανία

Reuters: 1.500 μέλη της Χεζμπολάχ τέθηκαν εκτός δράσης μετά τις επιθέσεις με τους βομβητές

Είτε τυφλώθηκαν, είτε ακρωτηριάστηκαν τα χέρια τους από τις επιθέσεις
 
Σε μια σοκαριστική παραδοχή προχώρησαν αξιωματούχοι της Χεζμπολάχ, οι οποίοι αποκάλυψαν το εύρος των στοχευμένων επιθέσεων με τους βομβητές που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και να τραυματιστούν χιλιάδες. Συγκεκριμένα, 1.500 μέλη της λιβανέζικης οργάνωσης τέθηκαν εκτός μάχης μετά την επίθεση.
 
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Reuters, πηγή της σιιτικής οργάνωσης του Λιβάνου, έκανε λόγο για πάνω από 1.500 μαχητές οι οποίοι πλέον τέθηκαν εκτός δράσης καθώς είτε τυφλώθηκαν, είτε ακρωτηριάστηκαν τα χέρια τους από τις επιθέσεις.