MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

«Ο Μπάιντεν είναι εγκληματίας πολέμου»: Ο Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd διαλύει την προπαγάνδα του CNN Ζωντανά στον αέρα

Ο πρώην frontman των Pink Floyd Roger Waters εμφανίστηκε ζωντανά στο CNN και άρχισε να καταρρίπτει έναν προς έναν τους προπαγανδιστικούς ισχυρισμούς του δικτύου.


Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Smerconish, το οποίο παρουσιάζει ο σχολιαστής Michael Smerconish, ο Waters καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα και εκθέτει το κοινό του CNN στο είδος της αλήθειας που συνήθως δεν επιτρέπεται να ακούσει.

Διεθνώς ρεζίλι για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Ο διεθνής Τύπος ξεμπροστιάζει το σκοτεινό τρίγωνο Κοντολέοντα-Δημητριάδη-Μητσοτάκη ενώ η πλειονότητα του ελληνικού Τύπου παρουσίασε το θέμα βγάζοντας εντελώς έξω απ’ το κάδρο των ευθυνών τον πρωθυπουργό και με γενικόλογες αναφορές για την ΕΥΠ


Σε μεγάλα Μέσα του κόσμου βρίσκεται το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων, το οποίο εδώ και μήνες έχει βγει εκτός των συνόρων μέσω ευρωπαϊκών και διεθνών δημοσιογραφικών οργανώσεων που ζητούσαν απαντήσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

Γιώργος Ρωμανός: Παραδοχή Ιδρύματος Φάουτσι: Όλα τα εμβόλια έχουν κακή απόδοση και όχι τελική άδεια

Γιώργος Ρωμανός: Παραδοχή Ιδρύματος Φάουτσι: Όλα τα εμβόλια έχουν κακή απόδοση και όχι τελική άδεια, όπως μας κορόϊδευαν, αλλά άδεια έκτακτης ανάγκης 
 
Από την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα», με την Δέσποινα Μποτίτση, στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης της 29-7-2022.
 

Ντόναλντ Τραμπ: “Ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να επικεντρωθεί με λέιζερ στην καταστροφή της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι ο επόμενος πρόεδρος πρέπει να επικεντρωθεί με λέιζερ στην καταστροφή της “Νέας Τάξης Πραγμάτων”, προκειμένου να ανατρέψει τα σχέδια των ελίτ να καταστρέψουν την Αμερική.


Ο πρώην πρόεδρος είπε σε ένα πλήθος στο CPAC ότι ο νέος POTUS πρέπει να “απομακρύνει τους γραφειοκράτες και να ξεριζώσει το βαθύ κράτος”:

Καθώς ασφαλίζουμε τα σύνορα, μια άλλη βασική προτεραιότητα για το επόμενο Κογκρέσο και τον επόμενο Πρόεδρο θα είναι να αποστραγγίσουμε το βάλτο μια για πάντα, ώστε να απομακρύνουμε τους απατεώνες γραφειοκράτες και να ξεριζώσουμε το βαθύ κράτος. Το Κογκρέσο θα πρέπει να περάσει μια πρωτοποριακή μεταρρύθμιση που θα εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο να διασφαλίζει ότι κάθε ομοσπονδιακός υπάλληλος που είναι διεφθαρμένος, ανίκανος ή περιττός για τη δουλειά του μπορεί να του πει: “Απολύεσαι”. Το έχετε ακούσει ποτέ αυτό; Απολύεσαι. 
 

Στάλιας : Ιαπωνία: Δημόσιο Χρέος 266% του ΑΕΠ καί δεν τρέχει τίποτα!

Γιατί:  

Το δημόσιο χρέος της Ιαπωνίας είναι το υψηλότερο χρέος που έχει χώρα στον πλανήτη μας.

Θα προσεγγίσει το 2022, σε δολάρια ΗΠΑ, τα 12,2 τρις εκατ. ή το 266% του ΑΕΠ της Ιαπωνίας. 
 
Σπυρίδων Στάλιας, οικονομολόγος Ph.D 
 
Οι αγορές όμως το αντιμετωπίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα, σε αντίθεση με τα χρέη των κρατών της ευρωζώνης. Το χρέος της Ιαπωνίας κατά 45% διακατέχεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιαπωνίας και το υπόλοιπο 55% από το κοινό, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, άλλα κράτη κτλ.