MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Καταστροφές κι απόγνωση σε Θεσσαλία και Εύβοια αφήνει πίσω του ο Elias

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες πλημμύρισε ο Βόλος και πολλά χωριά της Μαγνησίας δοκιμάζονται από το κύμα κακοκαιρίας Elias που χτύπησε μετά τον Daniel. Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν επίσης σε βόρεια Εύβοια, Φθιώτιδα, κοινότητες της Λάρισας και της Καρδίτσας.
Νέο μήνυμα από το «112» εστάλη γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Καρδίτσας, για τον Παλαμά.  Σε αυτό, ζητείται από τους κατοίκους να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Σοφαδίτη. Υποχώρηση των φαινομένων αναμένεται σύμφωνα με το νέο δελτίο της Πυροσβεστικής από το μεσημέρι.
 

"Δριμύ κατηγορώ" του Μελ Γκίμπσον για τη Δύση- Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία σφάζουν τους Αρμένιους!

Καταπέλτης ο κορυφαίος ηθοποιός Μελ Γκίμπσον, Έσπασε την ομερτά των διεφθαρμένων αναφορικά με την νέα γενοκτονία των Αρμενίων από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν. Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια του.
 
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα που κοινοποίησε, ο Gibson επιτίθεται με σφοδρότητα όχι μόνο κατά της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν που διαπράττουν την δεύτερη γενοκτονία των αρμενίων, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αλλά και κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των δυτικών χωρών που κάνουν ότι δεν βλέπουν αυτή την θηριωδία.