MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙΣ FRANCIS BOYLE ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Πίσω από τη συμφωνία των Πρεσπών, το Ινστιτούτο Brookings, που βοήθησε τον Τσίπρα να ανέλθει στην Εξουσία… 

Η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί… 

Ο Matthew Nimitz ήταν μέλος του Δ.Σ. της Ανοικτής Κοινωνίας του George Soros… 

Πίσω από τις “πολύχρωμες” λαϊκές εξεγέρσεις είναι ο Σόρος… 

Συνέντευξη στον ερευνητή – δημοσιογράφο
Γιάννη Κουντούρη 

με την επιμέλεια του πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Παναγιώτη Αποστόλου 

Σήμερα στην Ελεύθερη Ώρα, φιλοξενούμε κατ΄ αποκλειστικότητα συνέντευξη του διεθνούς φήμης Αμερικανού καθηγητού διεθνούς δικαίου κ. Francis Boyle.
Πριν σας παραθέσουμε την συνταρακτική συνέντευξη με τον Αμερικανό διεθνολόγο, θα πρέπει να σας αναφέρουμε ένα σύντομο βιογραφικό του!
Ποιος είναι ο Francis Boyle (Φράνσις Μπόυλ); 

Η θηριώδης γερμανική διαφθορά

Στην κορυφή της Ευρώπης η Γερμανία, όσον αφορά τις απάτες, στην 8η θέση παγκοσμίως ως φορολογικός παράδεισος, μεταξύ των πρωταθλητών της φοροδιαφυγής, πρώτη στα έσοδα από την πορνεία, καθώς επίσης ηγέτιδα σε σχέση με τη διακίνηση μαύρου χρήματος στην ήπειρο μας – ενώ υπάρχουν δυστυχώς Έλληνες που θεωρούν ότι, μόνο στη χώρα μας υπάρχει φοροδιαφυγή, ενώ είναι ένας από τους βασικούς λόγους, για τον οποίο αξίζουμε την παραδειγματική τιμωρία που μας επιβάλλει η εντιμότατη εταίρος μας!

Άποψη

Ορισμένα πράγματα είναι σωστό να τα υπενθυμίζει κανείς, ειδικά σε έναν επιλήσμονα λαό, όπως είναι οι Έλληνες – οι οποίοι όμως, εάν αποφασίσουν να δραστηριοποιηθούν σωστά και να εκμεταλλευθούν τον τεράστιο πλούτο της χώρας τους, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι σε θέση να μεγαλουργήσουν (αρκεί φυσικά να υπάρξει επί πλέον μία ικανή ηγεσία).

Καλεντερίδης: Η Νέα Δημοκρατία διέπραξε αθλιότητα με την υποψηφιότητα Καιρίδη

(John.k : Η ΝΔ είναι ένα Γερμανικό κόμμα και εκπροσωπεί τα Γερμανικά συμφέροντα. Κατ’ επέκταση η Γερμανία είναι φίλα προσκείμενη στην Τουρκία , οπότε και οι βουλευτές αυτού του κόμματος δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στην φίλη Τουρκία.)

Ο θρίαμβος των Αρμενίων και η αθλιότητα της ΝΔ

Του Σάββα Καλεντερίδη

Δύο σημαντικές εξελίξεις είχαμε την εβδομάδα αυτή στο θέμα της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τους Νεότουρκους, και δυστυχώς καμία στο ίδιο θέμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, παρότι συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε στην μαρτυρική Αμισό για να αρχίσει η τελευταία και σκληρότερη φάση αυτού του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Η μάλλον, για να είμαι και δίκαιος, είχαμε μια εξέλιξη και στο δικό μας θέμα, αρνητική αυτή τη φορά.