MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ! Μόλις 20 σεισμοπαθείς διανυχτέρευσαν σε κλειστό γήπεδο – Οι υπόλοιποι 130 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ στις σκηνές

( John.k - Και όπως όλα δείχνουν αυτό είναι και ένα τυχαίο αμερόληπτο στατιστικό δείγμα (αν και μικρό) που δείχνει το ποσοστό εμβολιασμένων έναντί των ανεμβολίαστων.....  που είναι το 13.33% ) 

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν και κυρίως τους ιθύνοντες.

Αδιανόητα είναι τα όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης.

Σε προηγούμενά μας άρθρα ενημερωθήκατε για τις ανάλγητες αποφάσεις σχετικά με τη φιλοξενία ΜΟΝΟ εμβολιασμένων πολιτών σε κλειστούς θερμαινόμενους χώρους σε χωριά της Κρήτης.

Οι αριθμοί που θα διαβάσετε παρακάτω δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν αρκετοί σεισμόπληκτοι, οι οποίοι τραβάνε τα πάνδεινα όχι μόνο εξαιτίας του εγκέλαδου, αλλά και των παράλογων χουντομέτρων για τον κορωνοϊό. 
 

Κ.Φαρσαλινός: «Κάποιοι γελοιοποιούν τη νοημοσύνη μας ή παραδέχονται πως είναι ανίκανοι» - Οργή για το lockdown

Νέες κινητοποιήσεις κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη


Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο lockdown το οποίο επιβλήθηκε σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.


«Με 2500 κρούσματα (σε 200.000+ τεστ) και με εκατομμύρια άνοσους (φυσική+εμβολιαστική), συζητούμε για lockdown. Κάποιοι γελοιοποιούν τη νοημοσύνη μας ή παραδέχονται πως είναι ανίκανοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κ.Φαρσαλινός.

Ο Covid-19 το τέλος των εθνικών παρελάσεων στην Ελλάδα; - «Στα gay pride και στην Αμάλ δεν κολλάει ο ιός;»

Τις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι αποφάσεις - Στην Κύπρο παρέλασαν κανονικά τα «πράσινα μπερέ»


Διόλου απίθανη δεν είναι η ακύρωση των παρελάσεων για την 28η Οκτωβρίου, με την κυβέρνηση και τους «ειδικούς» να αναμένεται να λάβουν τις αποφάσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.


Όμως είναι ο Covid-19 το τέλος των εθνικών παρελάσεων στην Ελλάδα; Τον Μάρτιο του 2020 δεν πραγματοποιήθηκαν παρελάσεις, λόγω της πρωτοφανής κατάστασης που επικρατούσε με τον κορωνοϊό. Τον Οκτώβριο του 2020 δεν πραγματοποιήθηκαν επίσης παρελάσεις στην Ελλάδα, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ενώ ακόμη και τον Μάρτιο του 2021 οι παρελάσεις έγιναν, αλλά χωρίς κόσμο, να σημειωθεί βέβαια πως τότε γιορτάσαμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, οπότε μια πιθανή ακύρωση της παρέλασης θα προκαλούσε πιθανότατα θύελλα αντιδράσεων.