MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Στον «αέρα» η απογραφή και δεν φταίνε οι αρνητές


Αναγκαστική παράταση στην ηλεκτρονική αυτοαπογραφή εξαιτίας της εξαιρετικά χαμηλής συμμετοχής. ● Σε σημαντικό κίνδυνο τίθεται πλέον η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, με ευθύνη της κυβέρνησης. ● Η ελλιπής ενημέρωση των πολιτών και η ανεπαρκής προετοιμασία έχουν οδηγήσει σε οργανωτικό χάος και χιλιάδες παραιτήσεις απογραφέων. ● Δεν ευθύνονται οι «αρνητές», ξεκαθαρίζουν οι απογραφείς.

Γ. Κοντογιώργης : Από την «Εκλεγμένη Μοναρχία» στη Συμμετοχική Δημοκρατία των Πολιτών

Ο πανεπιστημιακός δάσκαλος στο χώρο της Πολιτικής Επιστήμης και στοχαστής , Γιώργος Κοντογιώργης, σε μια συζήτηση – ανάλυση στον 98.4 , απαντά στη πρόκληση των ακροατών, να περιγράψει τα άμεσα πρώτα βήματα, που σύμφωνα με τον δημόσιο λόγο του, θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο, ώστε αυτό που αποκαλεί ο ίδιος ως «εκλεγμένη μοναρχία» και κατ όνομα αντιπροσωπευτική δημοκρατία, να μετασχηματιστεί με ενεργό την κοινωνία, σε Συμμετοχική Δημοκρατία των Πολιτών. Όπως επισημαίνει, το πρώτο που χρειάζεται , είναι το σώμα της κοινωνίας να προχωρήσει σε μια εσωτερική – προσωπική επανάσταση , έτοιμη να αλλάξει από την αλλοτρίωση της παγκόσμιας ενιαίας σκέψης , που της έχει επιβληθεί από τα οικονομικά και πολιτικά συστήματα. 
 

Χάνουν την αυτοσυγκράτησή τους, όταν μιλούν για όσους δεν θέλουν ή φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο!

( John.k - Ήθελε ο φασίστας να κρυφτεί , αλλά η χαρά του και το καθεστώς δεν τον αφήνουν... )
 
Ποιος φταίει που η οικονομία οδηγείται στην καταστροφή σύμφωνα με τους δημοσιογράφους;;;

ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, παρά το γεγονός πως και οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και είναι επικίνδυνοι, σύμφωνα με τους ίδιους τους τηλέ-ειδικούς, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να τσακώνονται τώρα με τα ΜΜΕ για αυτό (ΕΔΩ).

Ο δημοσιογράφος, κ. Δανίκας, λοιπόν, θεωρεί πως οι ανεμβολίαστοι οδηγούν την οικονομία στην καταστροφή, επειδή, μεταξύ άλλων, όπως είπε, κάνουν λιγότερη κατανάλωση! Μα δεν είναι, υποτίθεται, 7.000.000 οι εμβολιασμένοι και 1.000.000 οι νοσήσαντες;;; Τα 2.000.000 ανεμβολίαστων φταίνε;;;

«Στριπτίζ» Κ.Αρβανίτη σε ΕΟΔΥ: «Τριπλάσιοι θάνατοι Covid-19 σε εμβολιασμένους» - Ιδού τα στοιχεία σας

«Μήπως ήρθε η ώρα του εισαγγελέα» διερωτάται ο Κ.Αρβανίτης


Γράφει: Θάνος Νικηταράς

«Σεισμό» προκαλεί η ανάλυση του διδάκτωρ Καρδιολογίας, Κωνσταντίνου Αρβανίτη, ο οποίος πήρε τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για τους θανάτους εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και παρατήρησε ότι καθημερινά καταγράφονται περισσότεροι θάνατοι σε εμβολιασμένους παρά σε ανεμβολίαστους!

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Κ.Αρβανίτης σημειώνονται τριπλάσιοι θάνατοι σε εμβολιασμένους απ' ότι σε ανεμβολίαστους τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα από τα τέλη Σεπτέμβρη, όπου και έγινε η ανάλυση του Σωτήρη Τσιόδρα, μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, όπου και υπήρξε διαρροή των στοιχείων του ΕΟΔΥ σε ΜΜΕ, καταγράφηκαν 972 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους, 163 θάνατοι σε ατελώς εμβολιασμένους και 442 θάνατοι σε ανεμβολίαστους!

Washington Post: Έβγαλε «στη σέντρα» τον Μητσοτάκη για ΜΜΕ και λογοκρισία

Δεν πρέπει να αισθάνθηκε και πολύ… βολικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με την Lally Weymouth της Washington Post, καθώς και αυτή η δημοσιογράφος φρόντισε να κάνει… ευθείς ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό.


Αυτή τη φορά στο επίκεντρο δεν βρέθηκαν οι παράνομες επαναπροωθήσεις, όπως είχε συμβεί προ ημερών με την Ολλανδή δημοσιογράφο, αλλά η χουντικού αρώματος διάταξη που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή για τα fake news και τα ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη διάταξη του νέου Ποινικού Κώδικα έχει υπάρξει ορυμαγδός αντιδράσεων εντός και εκτός συνόρων με σοβαρές διαμαρτυρίες για απόπειρα φίμωσης της δημοσιογραφίας ωστόσο η κυβέρνηση δεν υποχώρησε ούτε βήμα.