MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Νέα ομολογία για «στήσιμο» πανδημίας: «Όποιος έχει θετικό τεστ τον καταχωρούμε ως εισαγωγή Covid-19» λέει η Μ.Γκάγκα

Και η Μ.Γκάγκα παραδέχεται ότι καταχώρησαν πολλούς θανάτους που δεν είχαν σχέση με τον κορωνοϊό ως θανάτους Covid-19

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, έκανε μια ακόμη παραδοχή «φωτιά», καθώς είπε ότι καταγράφουν τους πάντες ως θανάτους από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το ζήτημα του υψηλού αριθμού θανάτων, η κ. Γκάγκα επεσήμανε ότι «άλλες χώρες πιθανότατα αυτούς τους θανάτους τους βάζουν σαν φυσιολογικούς θανάτους και όχι σαν θανάτους Covid-19. Εμείς από την αρχή, όποιος μπαίνει στο νοσοκομείο με θετικό τεστ, θεωρείται εισαγωγή κόβιντ εκτός αν το θετικό τεστ είναι τυχαίο για κάποιον άνθρωπο που εισάγεται μετά από κάποιο ατύχημα, κάποιο τροχαίο».

Oυρές όχι για εμβολιασμό αλλά για μαζικές μηνύσεις πολιτών κατά του Βαμπίρ Μεγαλοτραπεζίτη της ΕΕ Μάριο Ντράγκι!

Modena, Ancona και Lucca, οι πολίτες σχηματίζουν ουρές έξω από τις εισαγγελίες καταθέτοντας μαζικά μηνύσεις κατά του βαμπίρ μεγαλοτραπεζίτη της ΕΕ Mario Draghi που πτωχοποίησε την Ευρώπη και στη συνέχεια την αφρικανοποίησε δια υποχρεωτικού πειραματικού ναζιστικού εμβολιασμού..

Σε κλοιό ανατιμήσεων η Ελλάδα - Σε λίγο καιρό το ελαιόλαδο θα απασχολεί περισσότερο από το πετρέλαιο

Οι πληθωριστικές πιέσεις τείνουν να ξεφύγουν στην Ελλάδα…


Η απροσδόκητη άνοδος του πληθωρισμού στην Ελλάδα βάζει δύσκολα στους υπευθύνους χάραξης πολιτικής, ενώ το πραγματικά εισόδημα των πολιτών της χώρας βαίνει διαρκώς μειούμενο.
 
Ειδικότερα, ο πληθωρισμός στην Ελλάδα έχει «σκαρφαλώσει» σε υψηλό δεκαετίας. 
 
Μέχρι στιγμής, η αιτία για τις ανατιμήσεις επικεντρώνεται στην ενεργειακή κρίση που μαστίζει την ευρωπαϊκή ήπειρο.