MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Eρώτηση στη Βουλή για το σκάνδαλο σε Υπερταμείο – ΕΛΤΑ

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν εξηγήσεις μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για το πάρτι των golden boys με δημόσιο χρήμα
 
Στη Βουλή φτάνει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για το πάρτι των golden boys της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ), γνωστή ως Υπερταμείο.
 
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν απαντήσεις από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης και σπατάλης των δημόσιων πόρων σε Υπερταμείο και ΕΛΤΑ, μέσω κοινής ερώτησης και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, με πρωτοβουλία των τομεαρχών Χρήστου Σπίρτζη, Μάριου Κάτση και Γιάννη Ραγκούση.
 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ CIA: Ετοίμαζαν τον Αττίλα από το 1967 μόλις η χούντα απέσυρε τη Μεραρχία!

Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι η χούντα των συνταγματαρχών το 1967, έγινε για ένα κυρίως λόγο: να ξεπουληθεί η Κύπρος. Κύριος εκφραστής αυτής της άποψης ο Στρατηγός Αλευρομάγειρος, ο αξιωματικός που με το Τάγμα του κράτησαν την Λευκωσία. Το έγγραφο ντοκουμέντο της CIA, με ημερομηνία 20 Νοεμβρίοciυ 1967, επιβεβαιώνει αυτές τις απόψεις και εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους ακόμη και σήμερα “έχουν συμπάθειες” με   τους χουντικούς και την 21η Απριλίου. Υπενθυμίζουμε ότι στις 29 Νοεμβρίου 1967  η Ελληνική Μεραρχία αποσύρθηκε από την Κύπρο!
 

Η εαρινή αντεπίθεση των Ουκρανών, νίκη ή όλεθρος; Ο Γιώργος Ρωμανός αποκαλύπτει

Η Ουκρανία ετοιμάζει την εαρινή της αντεπίθεση κι αυτό προέκυψε και από τις διαρροές απορρήτων εγγράφων από το Πεντάγωνο. Τι πιθανότητες έχουν οι Ουκρανοί; 
 
Ο συγγραφέας-ερευνητής Γιώργος Ρωμανός επικαλούμενος ουκρανικές, αμερικανικές,ισραηλινές και δυτικές πηγές παρουσιάζει την πραγματική κατάσταση με χάρτες και αριθμούς. 
 
Όπως προκύπτει το σφαγείο της Ουκρανίας θα θερίσει ακόμη πολλές, πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές. Τα στοιχεία που καταθέτει ο κ.Ρωμανός είναι άκρως αποκαλυπτικά.