MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Σκληρό μήνυμα στον Fauci: «Είσαι ψεύτης, ανίδεος, καιροσκόπος, τόσο διαπλεκόμενος και διεφθαρμένος, γι’αυτό και έφτασες ψηλά»

Ένα μήνυμα προς τον Fauci: Δεν είστε σε θέση να υπαγορεύσετε το «Μεγαλύτερο Καλό» της κοινωνίας

Πώς ένας ψεύτης, ανίδεος, καιροσκόπος απατεώνας όπως ο Anthony Fauci βρίσκεται στην πιο ακριβοπληρωμένη θέση στη γραφειοκρατία των ΗΠΑ, εκθέτει o δημιουργός του τεστ PCR Kary Mullis, φουντώνοντας εκ νέου τη φωτιά που άναψε ο πρώην επικεφαλής της FDA και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfizer, Scott Gottlieb.
 
Η καριέρα του Α. Fauci είναι μια μάλλον συγκλονιστική απόδειξη της πραγματικότητας που διέπει το σκεπτικό της αμερικανικής κυβέρνησης της εποχής μας: Όσο πιο διεφθαρμένος είσαι τόσο περισσότερες χάρες και προαγωγές θα λάβεις τονίζει σε άρθρο της η Alt-Market.
 

Ενεργειακή Κρίση στο ρυθμό της «Πράσινης» Μετάβασης

Μία μεγάλη συζήτηση με επίκεντρο την Στρατηγική της Ενεργειακής Πολιτικής Παγκόσμια και των συνεπειών που παράγει.
 
-Η Παγκόσμια Ενεργειακή Κρίση , η Ενεργειακή Φτώχεια και το Ράλι των Τιμών που επηρεάζει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα δημιουργώντας πανικό και φόβο Παγκόσμια , με την Ευρώπη στη στενωπό κρίσιμων επιλογών με χώρες πρωταγωνιστές και κομπάρσους στο εσωτερικό της.

- Πως η συζήτηση για την Κλιματική Αλλαγή , έγινε συζήτηση για την Κλιματική Κρίση και πως η «Πράσινη Ανάπτυξη» βυθίζει σε αυτή τη φάση, με βίαιες πολιτικές αποφάσεις στο χώρο της Ενέργειας , σε ακρίβεια και φτώχεια χώρες και λαούς με περιορισμένες ενεργειακές δυνατότητες , όπως η Ελλάδα.