MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ο πρωθυπουργός φάντασμα Τριντό βγήκε από τον γύψο.. αλλά σε βίντεο όχι σε δια ζώσης συνέντευξη τύπου κι ενέσπειρε ρητορική μίσους,διχασμού.Πάντα στο κρησφύγετο. Δηλώνει ανυποχώρητος! Πυροδοτεί κοινωνικό αυτοματισμό, προβοκάτσιες και προπαγάνδα κατά κινήματος!

Ο πρωθυπουργός φάντασμα Τζάστιν Τριντό βγήκε από τον γύψο.. αλλά σε βίντεο όχι σε δια ζώσης συνέντευξη τύπου κι ενέσπειρε ρητορική μίσους, διχασμού. Δηλώνει ανυποχώρητος όταν έχει κάνει τη μεγαλύτερη υποχώρηση..εγκατάλειψη θέσης! Πυροδοτεί κοινωνικό αυτοματισμό, προβοκάτσιες και προπαγάνδα κατά κινήματος! Η γνωστή μεθοδολογία….Είναι ήδη στα σχοινιά και πάει για πολιτικό νοκ άουτ…οπότε στο πανικό του επιστρατεύει όλα τα μέσα….


Ο πρωθυπουργός φάντασμα Τζάστιν Τριντό βγήκε από τον γύψο ξεμύτισε από το μυστικό του κρησφύγετο ως το κατώφλι κι έδωσε ένα ”μαγνητοσκοπημένο” βίντεο όπως κάνουν οι πρωθυπουργοί που έχουν χάσει την εξουσία δεν τόλμησε να εμφανιστεί σε ζωντανή συνέντευξη τύπου υπό το πρόσχημα και της καραντίνας αφού τη Δευτέρα το πρωί είπε ότι είχε προσβληθεί αυτός και 2 παιδιά του από τον COVID-19. Σχολίασε για α΄φορά τη διαμαρτυρία των φορτηγατζήδων κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνέντευξης Τύπου. Έδειξε ανυποχώρητος αρνήθηκε το διάλογο επιχείρησε να ενεργοποιήσει κοινωνικό αυτοματισμό να επιφέρει διχασμό στις τάξεις των διαδηλωτών και να σπιλώσει το κίνημα αφού σε αυτό φρόντισε να ενσπείρει πράκτορές του για να το κηλιδώσουν.

Αδαλής Γιώργος: Η Ευρώπη μπορεί να επιβιώσει ενεργειακά χωρίς την Ρωσία;

Αδαλής Γιώργος: Η Ευρώπη μπορεί να επιβιώσει ενεργειακά χωρίς την Ρωσία; / Ενημέρωση & Σκέψη


Ο οικονομέτρης Γιώργος Αδαλής στην εκπομπή "Ο Εξαρχείων" (Απόσπασμα εκπομπής 27-01-2022).
 

Παγκόσμια εξέγερση προκαλεί η πορεία των φορτηγατζήδων στον Καναδά!

Ξεσηκωμός από την Οττάβα μέχρι και την Νέα Ζηλανδία!


Ακόμα και οι Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους και διαδηλώνουν μπροστά στα γραφεία της Pfizer!

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η τεράστια κινητοποίηση των φορτηγατζήδων στον Καναδά, που έχει εξελιχθεί σε λαϊκή εξέγερση έξω από το κοινοβούλιο της Οττάβα. Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα σήμερα, ο Καναδός πρωθυπουργός και η οικογένειά του έχουν φυγαδευτεί και βρίσκονται σε άγνωστη τοποθεσία, από τον φόβο των επεισοδίων.