MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Κ.Φαρσαλινός: «Φαρσοκωμωδία τα rapid-test - Έχουν αξιοπιστία 5%» - Σε ψεύτικα στοιχεία βασίστηκαν τα lockdown

Tρομερές καταγγελίες από τον γνωστό καθηγητή Κ. Φαρσαλινό που ανατρέπουν όλο το αφήγημα της πανδημίας


Ως «μια από τις μεγαλύτερες φαρσοκωμωδίες στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης», περιέγραψε τους μαζικούς ελέγχους του πληθυσμού με rapid-test ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.


Ο Κ.Φαρσαλινός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό AlertTV δήλωσε πως το σχέδιο των μαζικών ελέγχων με rapid-test που έχει θέσει εφαρμογή η κυβέρνηση δεν οδηγεί πουθενά, αντίθετα δίνει σε τεράστια ποσοστά λάθος αποτελέσματα, καθώς θετικά τεστ είναι στην πραγματικότητα αρνητικά και το αντίστροφο.

Δ.Κούβελας: «Από τον Μάρτιο και μετά πεθαίνουμε κατά 10% περισσότερο και δεν ξέρουμε τον λόγο»!

«Μας ενδιαφέρει μόνο όσοι πεθαίνουν από Covid-19;»
 
Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε εκπομπή για την αύξηση θανάτων που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό.

Ο Δ.Κούβελας ερωτήθηκε για το πως γίνεται να έχουμε πολλούς περισσότερους θανάτους και κρούσματα του κορωνοϊού σε σχέση με πέρσι παρόλο που έχει εμβολιαστεί το 60% του πληθυσμού.

«Η επιστήμη είναι ένα εργαλείο, δεν είναι ούτε μια ιδέα, ούτε κάτι αφηρημένο και βασίζεται σε δύο πυλώνες, ο ένας είναι ο εμπειρισμός και το άλλο ο ορθολογισμός.

«Αντάρτικο» από τους καταστηματάρχες της Πάτρας: Κλειστή σήμερα όλη η εστίαση - Διαμαρτυρία σε νέα μέτρα

«Στόχος να μην λειτουργήσει ούτε το take away»
 
Διαμαρτυρία για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης πραγματοποιούν σήμερα, Δευτέρα, τα καταστήματα της εστίασης στην Πάτρα, καθώς θα κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους αρνούμενοι να υπακούσουν στις εντολές της κυβέρνησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ) «στόχος είναι να μην λειτουργεί τίποτα, ούτε το take away».

Το κείμενο του ΣΚΕΑΝΑ: