MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Γ. Ρωμανός: «Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι έχουν απέναντί τους 42 χώρες. Γίνεται Παγκόσμιος Πόλεμος»

Ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε ο ιστορικός Γιώργος Ρωμανός στον “αέρα” του FOCUS 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, μιλώντας για το πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας και τη συνέπειες που μπορεί να έχει για τη χώρα μας, δεδομένης της στάσης που τηρεί απέναντι στους Ρώσους.
 
Πέραν των εξελίξεων γύρω από το μέτωπο του πολέμου, ο κ. Ρωμανός σχολίασε τη θέση της Δύσης γύρω από τον πόλεμο, ενώ έκρουσε και τον κώδωνα του κινδύνου μιας σύρραξης με την Τουρκία, «αποτέλεσμα των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από τις κυβερνήσεις μετά το 1974 (μεταξύ άλλων)», όπως ανέφερε.
 

Ο Μητσοτάκης εξευτελίζει την Ελλάδα διεθνώς: Η γερμανική TAZ μας παρουσιάζει ως «μπανανία»!

Η κυβερνητική διαφθορά γίνεται πλέον ύψιστος εθνικός κίνδυνος
 
Όταν η πατρίδα μας αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη εθνική απειλή των τελευταίων δεκαετιών,   η αμαύρωση της εικόνας της είναι εξίσου επικίνδυνη με τα όπλα των Τούρκων.
 
Η μεγάλη γερμανική εφημερίδα ΤΑΖ παρουσιάζει την Ελλάδα ως μία χώρα που κυβερνάται από διεφθαρμένους, οι οποίοι ελέγχουν πλήρως τις μυστικές υπηρεσιες και την δικαιοσύνη, χρησιμοποιώντας τες για να εξοντώνουν πολιτικούς αντιπάλους και όσους προσπαθούν να αποκαλύψουν τα σκάνδαλα της εξουσίας.
 

Ο Tim Robbins ξεσπά για το αφήγημα του Covid: Μας μετέτρεψαν σε τέρατα που θα πιστεύουν σε ένα δογματικό, εκδικητικό κράτος

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο ηθοποιό οι άνθρωποι που έχουν πειστεί να μην εγκαταλείψουν τους περιορισμούς της πανδημίας έχουν σχηματίσει ένα σύστημα πεποιθήσεων που έχει όλες τις ενδείξεις μιας «νέας θρησκείας»
 
Ξεσπά κατά των περιοριστικών μέτρων και της τρομουστερίας για τον Covid ο διάσημος και βραβευμένος ηθοποιός Tim Robbins.
 
Σύμφωνα με τον καταξιωμένο ηθοποιό οι άνθρωποι που έχουν πειστεί να μην εγκαταλείψουν τους περιορισμούς της πανδημίας έχουν σχηματίσει ένα σύστημα πεποιθήσεων που έχει όλες τις ενδείξεις μιας «νέας θρησκείας».