MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε η επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας μετά το πρωτοφανές φιάσκο με την απόπειρα δολοφονίας κατά Trump

«Ως διευθύντρια της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για οποιοδήποτε κενό ασφαλείας», είπε η Cheatle
 
Την παραίτησή της ανακοίνωσε η επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας (Secret Service), Kimberly A. Cheatle, έπειτα από την παραδοχή της για... λάθη στην επιχείρηση την ημέρα που ο Donald Trump δέχτηκε την απόπειρα δολοφονίας στην επίθεση με πυροβολισμούς, κατά την ομιλία του στην Pensylvania.
 
Μετά το πρωτοφανές χάος που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον πρώην πλανητάρχη, η ίδια παραδέχθηκε χθες 22/7 ότι «αποτύχαμε» ενώπιον μιας επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων.
 

«Θα δώσουν την Κύπρο και θα ακολουθήσει και το Αιγαίο»-Γιώργος Αυφαντής

«Αν η Κύπρος πέσει θα χαθεί και το Αιγαίο». Ο πρέσβυς ε.τ Γιώργος Αυφαντής λέει αυτό που το ελληνικό πολιτικό σύστημα παριστάνει ότι δεν γνωρίζει…
 
Ο κ.Αυφαντής σχολιάζει όσα είδαμε και ζήσαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο. «Ο κ.Μητσοτάκης πήγε στην Κύπρο με τη λογική του «τραβάτε με κι ας κλαίω». Η οικογένεια του έτσι κι αλλιώς φέρει ευθύνες για τη διχοτόμηση της Κύπρου», λέει ο πρέσβυς ε.τ επικαλούμενος ιστορικά γεγονότα.