MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ποιους «καίει» η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου

Περιλαμβάνει 3 πρώην πρωθυπουργούς, 1 τέως υπουργό Αμύνης και 1 πρώην γραμματέα κόμματος


Άνοιξε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Και παρ' ότι η περιουσία του έχει δημευθεί, οπότε δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά, υπάρχει το ιστορικό απόρρητο αρχείο το οποίο που συμφώνως προς πληροφορίες περνά στα χέρια του 15χρονου υιού του. Αυτό το αρχείο φέρεται να περιέχει πληροφορίες που «καίνε» τρεις πρώην πρωθυπουργούς (δύο του ΠΑΣΟΚ και έναν της ΝΔ) ένα διατελέσαντα υπουργό Εθνικής Αμύνης καθώς και πρόσωπο το οποίο υπήρξε γραμματεύς μεγάλου πολιτικού κόμματος.
 

Αποκάλυψη - Βόμβα: Ισραηλινοί αλλοίωναν εκλογές έναντι 15 εκατ. - «Έχουμε ομάδα και στην Ελλάδα» ομολόγησε ο εγκέφαλος

O Hanan φαίνεται ότι διεξήγαγε τουλάχιστον ορισμένες από τις επιχειρήσεις παραπληροφόρησής του μέσω μιας ισραηλινής εταιρείας, της Demoman International, η οποία είναι εγγεγραμμένη σε ιστότοπο που διευθύνεται από το... Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ για την προώθηση των αμυντικών εξαγωγών
 
Μια ομάδα Ισραηλινών φέρεται να έχει χειραγωγήσει περισσότερες από 30 προεδρικές εκλογές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας μεθόδους hacking, άλλες δολιοφθορές και αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με «άρωμα»... Ελλάδας, σε μια έρευνα - αποκάλυψη την οποία δημοσιεύει ο βρετανικός Guardian.