MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Στις Βρυξέλλες όλοι μιλούν για τη διεφθαρμένη Ursula von der Leyen - Τρίζει ο θρόνος της, στον αέρα η επανεκλογή

Ακόμη και η υποστήριξη από το δικό της κεντροδεξιό Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, φαίνεται χλιαρή 
 
Μια δεύτερη στέψη δεν είναι εγγυημένη για τη βασίλισσα Ursula, μεταδίδει το Politico, αναφερόμενο σε μία νέα θητεία της Ursula von der Leyen στην προεδρία της Κομισιόν. 
 
Δύο μήνες πριν από τις πανευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου, στις Βρυξέλλες επικρατεί το αδιαχώρητο από Ευρωπαίους διπλωμάτες και αξιωματούχους που προειδοποιούν ότι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  δεν είναι σίγουρη για μια ακόμη πενταετή θητεία στην ηγεσία του εκτελεστικού οργάνου της ΕΕ.

Ένας αξιωματούχος της ΕΕ το χαρακτήρισε ως talk of the town.

Έλον Μασκ: «Είδος προς εξαφάνιση οι Έλληνες εις το γένος – Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας»

Ο Αμερικανός μεγιστάνας έκανε ειδική ανάρτηση, χαρακτηρίζοντας εμμέσως «είδος προς εξαφάνιση» την ελληνική φυλή, κάτι που θα οδηγήσει σε αντικατάσταση του πληθυσμού στον ελλαδικό χώρο
 
Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας η οποία εξαφανίζεται πληθυσμιακά. 
 
Είναι τραγικό σε μια χώρα που ουδείς ασχολείται με το τεράστιο πρόβλημα της κατάρρευσης των γεννήσεων ο Έλον Μασκ να επιδεικνύει περισσότερη αγωνία από ότι οι ίδιοι οι κυβερνώντες.