MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Μιντιακή αφωνία για τις παραβιάσεις στην Κάσο

Όταν θα έχουν σπάσει όλες οι κόκκινες γραμμές, θα είναι πολύ αργά…
 
Οι εξελίξεις που σημειώνονται στην περιοχή της Κάσου τα τελευταία εικοσιτετράωρα αναδεικνύουν τις τεράστιες ευθύνες που έχουν στην πλειονότητά τους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, για την πορεία των εθνικών μας υποθέσεων.
  • «Η θέση μας», εφημερίδα «δημοκρατία»
Θα ήταν πολύ εύκολο και βολικό να αποδοθεί, για παράδειγμα, στη ραστώνη των ημερών η απόλυτη αδιαφορία που επιδεικνύεται για τις νέες προκλήσεις των Τούρκων, οι οποίες μάλιστα κάθε φορά γίνονται πιο ιταμές από τις προηγούμενες.
Προ μηνός, όταν έγινε η πρώτη «πολιορκία» του νησιού από τα πέντε τουρκικά πολεμικά σκάφη, η ελληνική πλευρά είχε τηρήσει τουλάχιστον τα προσχήματα και είχε ορίσει ως πεδίο ερευνών από το ιταλικό πλοίο την ΑΟΖ της χώρας μας.
 

«Κύμα» οι αποδοκιμασίες σε όλη τη χώρα κατά κυβερνητικών στελεχών: Σκληρό γιουχάισμα σε Γεωργιάδη

Όλα ανοιχτά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το ερχόμενο δεκάμηνο
 
Διαστάσεις παλιρροϊκού κύματος παίρνουν οι αποδοκιμασίες κατά των κυβερνητικών στελεχών σε όλη την Ελλάδα.
 
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, έγινε δεκτός με γιουχαΐσματα σήμερα στη Λέρο και σίγουρα θα υπήρχαν χειρότερα αν δεν υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να τον προστατεύσουν. 
 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη… σε κατολίσθηση – Οργισμένοι οι πολίτες στα καμένα – Οι δημοσκόποι προβλέπουν… τιμωρία

Οι πρόσφατες επισκέψεις Μητσοτάκη στα καμένα και οι μεγάλες αποδοκιμασίες – όχι κομματικών εγκάθετων – αλλά πολιτών που έχασαν τις περιουσίες τους δείχνει ότι… πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη χάνει τα κοινωνικά της ερείσματα
 
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει πλήρως την ορμή της…
 
Ξεκίνησε ως μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση με θετικές περγαμηνές αλλά κατέληξε να καταστεί θιασώτης των ομοφυλόφιλων και να είναι η μόνη μεταρρύθμιση – απορρύθμιση της ελληνικής κοινωνίας.