MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Γ. Τράγκας: Πώς ο Μάγος του Οζ της ελληνικής τηλεόρασης εξαφανίζει τον covid-19 από τη Γιουχάν και την Τουρκία!!!

Ο ΣΚΑΙ και τα άλλα κανάλια ως ταχυδακτυλουργοί, βάζουν το χέρι μέσα στο καπέλο του Τσιόδρα και βγάζουν δεκάδες κρούσματα covid-19, που διαλύονται την επόμενη ώρα στον αέρα ως …σαπουνόφουσκες 

Κάθε πρωί ξυπνάω ανήσυχος, μήπως κόλλησε κάποιος συγγενής μου ή γείτονάς μου covid-19. Έχει εξαφανιστεί ο ιός από την Κίνα. Δεν έχουμε καμία είδηση από τη Γιουχάν. Ξαφνικά ο κοκκινωπός σχιστομάτης με τις ακίδες κρύφτηκε κάπου μέσα στο σινικό τείχος. Περίεργα πράγματα. Ταυτόχρονα, ο covid-19 εξαφανίστηκε από όλη την Τουρκία. Ο Μανώλης Κωστίδης δεν έχει βρει ούτε έναν λιπόθυμο Τούρκο γέροντα στην Κωνσταντινούπολη και ως δια μαγείας, ουδείς Τούρκος αγοράζει πλέον κολόνια – λεβάντα για αντισηψία. Όπως μεταδίδει κάθε βράδυ ο ΣΚΑΙ, για όλα φταίει ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπολσονάρο. Οι εικόνες φρίκης ( με φέρετρα, θρήνους και κοπετούς) έρχονται μόνο από τις φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο και του Μεξικού. Εδώ, στον ΣΚΑΙ και τα κυβερνο- κανάλια ο ιός εξακολουθεί να «κολυμπάει» και να κάνει… ηλιοθεραπεία μεσούντος του θέρους. 

Έλληνες: Οι χτίστες της οικουμένης - Τούρκοι: Η μάστιγα της οικουμένης

"Αυτή είναι η διαφορά μας με τους Τούρκους"

Κάποιος Ιμπραχίμ (από το βιβλικό Αβραάμ βεβαίως), το φερέφωνο του Ερντογάν, δήλωσε, μεταξύ άλλων αθλίων, πρόσφατα ότι “Οι Έλληνες δεν έχουν καμμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες και τους βυζαντινούς“.

Το πρώτο που έχουμε να πούμε είναι ότι οι Τούρκοι σίγουρα είναι γνήσιοι απόγονοι των προγόνων τους, των αιμοσταγών, μογγολικών στιφών που έσπερναν -και σπέρνουν- τον θάνατο και την καταστροφή, από όπου περνούσαν. Ίδιοι και απαράλλακτοι αιώνες τώρα.

Η συνωμοσία του λαμπτήρα

Πώς μπορεί ένας λαμπτήρας να αλλάξει τον τρόπο που παράγουμε και καταναλώνουμε; Μπορεί μία οικονομία να παράγει με την υπόθεση ότι υπάρχουν άπειροι πόροι, ενώ ζει σε ένα πεπερασμένο πλανήτη; Ο εκτυπωτής σου που σταμάτησε να δουλεύει, χάλασε πραγματικά ή τον προγραμμάτισαν έτσι; 

Σε αυτά και σε άλλα τόσα ερωτήματα απαντά το ντοκιμαντέρ The light bulb conspiracy. Προβλήθηκε το 2010, σκηνοθετήθηκε από τον Cosima Dannoritzer και πραγματεύεται το θέμα της προγραμματισμένης βραχυβιότητας (ΠΒ). Προγραμματισμένη βραχυβιότητα είναι η εσκεμμένη μείωση της ποιότητας των προϊόντων ή η τεχνητή παρέμβαση σε αυτά έτσι ώστε να έχουν περιορισμένη, πολύ μικρότερη, διάρκεια ζωής

Μνημονιακός Δούρειος Ίππος του Βορρά το Ταμείο Ανάκαμψης

Γράφει ο Νότης Μαριάς*

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες αφού έθαψαν το Ευρωομόλογο τελικά έστειλαν τον λογαριασμό του υπό ίδρυση Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης στη νέα γενιά. Έτσι η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω της Κομισιόν θα δανειστεί από τις αγορές 750 δις ευρώ τα οποία εν συνεχεία θα διαθέσει υπό μορφή δανείων και επιχορηγήσεων στα κράτη μέλη της Ένωσης. Τα δάνεια της ΕΕ θα πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τα τέλη του 2058. Για την εξόφληση των δανείων θα επιβληθούν στα εκατομμύρια των ευρωπαίων καταναλωτών φόροι και τέλη που αφορούν τις ψηφιακές συναλλαγές, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.