MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Στο καναβάτσο «βλέπει» η El Pais τον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο υποκλοπών

Με σημερινό δημοσίευμα της El Pais συνεχίζεται η διεθνής κατακραυγή κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης Ν.Δ. με φόντο το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, ακόμη και υψηλόβαθμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με το κακόβουλο λογισμικό Predator. Είναι ακόμη ένα ρεπορτάζ που υιοθετεί τις σημαντικές αποκαλύψεις σειράς ελληνικών μέσων και «τσαλακώνει» περαιτέρω την εικόνα του «άριστου» που έχει προσπαθήσει τόσα χρόνια να εγκαθιδρύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
 

Ξέσπασε ο Μάζης για δημοσιεύματα κατά του Στρατηγού Φλώρο: “Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν την δουλειά τους”

“Να προσέξουμε τι λέμε, τι γράφουμε, τι διαδίδουμε για τις ένοπλες δυνάμεις” Ξέσπασε ο Ιωάννης Μάζης για τα τελευταία δημοσιεύματα για τον Στρατηγό Φλώρο καλώντας άπαντες να αφήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις να κάνουν την δουλειά τους έξω από την καθημερινή πολιτική αρένα Ο Δρ Ιωάννης Μάζης Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών