MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Νέα πολιτική για το κυπριακό

Σάββας Καλεντερίδης: Το δόγμα της απελευθέρωσης της Κύπρου. Η Τουρκία δεν μπορεί να αμυνθεί στη Μεγαλόνησο. Νέα πολιτική για το κυπριακό.


Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στο κανάλι του Παντελή Σαββίδη στο Youtube, στις 19 Ιουλίου 2021.

Κων. Γρίβας: Οι Γάλλοι είναι οι μόνοι που μας δίνουν όπλα μεγάλης εμβέλειας & πολύ υψηλών επιδόσεων.

Στην εκπομπή του Alert TV, “Αυτή είναι η λύση” και στον Βαγγέλη Φανίδη, μίλησε ο καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και διδάσκων Γεωγραφία της Ασφάλειας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Γρίβας.


Ο κ. Γρίβας είπε για μία ακόμη φορά ότι η Τουρκία διεξάγει εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου μία ολοκληρωτικού τύπου επίθεση και ότι εδώ και καιρό βρισκόμαστε σε μία πολεμική αντιπαράθεση με την Τουρκία.