MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Η Γαλλία χάνει την Γουαδελούπη, της υπόσχεται αυτονομία μετά την εξέγερση κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών!!

H ισχυρογνωμοσύνη και η αλαζονία πληρώνονται. Η Γαλλία χάνει την κτήση της την αποικία Γουαδελούπη. Ο λαός του νησιού εξεγέρθηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών και μετά από 10 μέρες γενικής απεργίας, ταραχών συγκρούσεων ως και με πραγματικά πυρά η Γαλλία δια του Υπουργού της Outre-mer του Sébastien Lecornu δηλώνει έτοιμη να μιλήσει για αυτονομία της Γουαδελούπης.. Η Γαλλία ταπεινώθηκε. Ο Μακρόν στον τοίχο.


Η υγειονομική αποικιοκρατία ηττήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνετρίβη. Οι υγειονομικοί νίκησαν και κέρδισαν όχι μόνο για τους εαυτούς αλλά και για όλο το έθνος. Η εξέγερση δικαιώθηκε η κοινωνική αλληλεγγύη επίσης αφού τα συνδικάτα και ο λαός στήριξαν τον αγώνα των υγειονομικών. Οι υγειονομικοί πήραν από εδώ από την Γουαδελούπη ως σήμερα ακόμη γαλλικό έδαφος μια νίκη μια ιστορική ρεβάνς για όλα τα θύματα του πογκρόμ του υποχρεωτικού εμβολιασμού ανά τη γη και στέλνουν ένα μήνυμα σε όλες τις κυβερνήσεις να μην παίζουν με την φωτιά γιατί όποιος πάει για μαλλί .. καμιά φορά βγαίνει και κουρεμένος..

Πανδημία και Ακρίβεια

Μπορεί σήμερα η πανδημία να αποτελεί εύλογα το νούμερο ένα πρόβλημα των Ελλήνων, ειδικά μετά την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης να τη διαχειρισθεί, με αποτέλεσμα χιλιάδες άδικους θανάτους, αλλά η ακρίβεια θα κυριαρχήσει πολύ σύντομα – αφού προβλέπεται ένας άγριος πληθωρισμός, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, ο οποίος θα έχει πολύ περισσότερα θύματα εάν δεν ληφθούν έγκαιρα τα κατάλληλα μέτρα.


Δημήτρης Σταθακόπουλος: Κατρακυλάει μεν η Τουρκική οικονομία αλλά υπάρχουν πολλά που δεν φαίνονται

Ο κος Σταθακόπουλος αναλύει την κατάσταση στην Τουρκία τονίζοντας τον ρόλο που παίζει το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στην γείτονα χώρα και αναφέρεται και στην επόμενη μέρα Ερντογάν αν και όταν αυτή έρθει


Κατρακυλάει μεν η Τουρκική οικονομία αλλά υπάρχουν πολλά που δεν φαίνονται αναφέρει ο δικηγόρος και συγγραφέας Δημήτρης Σταθακόπουλος στο Δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά.

Ο κος Σταθακόπουλος αναλύει την κατάσταση στην Τουρκία τονίζοντας τον ρόλο που παίζει το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στην γείτονα χώρα και αναφέρεται και στην επόμενη μέρα Ερντογάν αν και όταν αυτή έρθει.

Ενεργειακή Κρίση - Γεωπολιτική – Οικονομική Ελίτ και Ελλάδα / Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες διαχρονικά της Ελλάδας, στο χώρο των μεγάλων κατασκευών υποδομής και επίτιμος διδάκτορας του ΑΠΘ, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, γνωστός από τις αιχμηρές παρεμβάσεις του στα Εθνικά και Ενεργειακά ζητήματα , ως μέρος μιας ευρύτερης γεωπολιτικής στόχευσης για την χώρα , στις παγκόσμιες γεωστρατηγικές τεκτονικές αλλαγές , σε μια συνέντευξη για όλους και για όλα. 
 
Ο ιδρυτής του σωματείου κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Ταμείον Ελληνικού Στόλου Αβέρωφ ΙΙ», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού, λίγες μέρες πριν ανακοινώσει τελικά την απόφαση του να δημιουργήσει και πολιτικό σχηματισμό, ανοίγει μια σειρά ζητημάτων σε κρίσιμους τομείς που θα προκαλέσουν αίσθηση :