MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Εφιαλτικά στοιχεία από το Ισραήλ: Έχει εμβολιάσει το 50% του πληθυσμού και τα κρούσματα ανεβαίνουν!

Σε πανικό βρίσκεται η παγκόσμια κοινότητα, καθώς βλέπει ότι στο Ισραήλ το οποίο έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του με το εμβόλιο της Pfizer/ BioNTech τα κρούσματα όχι μόνο δεν πέφτουν αλλά αυξάνονται, κάτι που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου και ειδικά της πρώτης δόσης.


Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε και στους πίνακες από τις 20 Δεκεμβρίου το Ισραήλ έχει εμβολιάσει το 53% του πληθυσμού του και παρόλα αυτά ο δείκτης θετικότητας (το ποσοστό των θετικών τεστ) που δείχνει και την εξάπλωση του ιού στην κοινότητα παραμένει στο 5% και μάλιστα έχει αυξηθεί, από την περίοδο πριν τον εμβολιασμό.

«Όπου κυριαρχούσαν οι Τούρκοι ο πολιτισμός εξαφανιζόταν»

Great Fire of Smyrna as seen from an Italian ship.
Παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο «Η μάστιγα της Ασίας» του Τζορτζ Χόρτον, Προξένου των ΗΠΑ στην Σμύρνη κατά την διάρκεια της Καταστροφής του 1922.

Ο Γκλάντστοουν για τους Τούρκους 
 
Ποτέ δεν θα’ ρθει καιρός που τα λόγια του Γλάδστωνος, ενός απ’ τους σοφότερους Άγγλους πολιτικούςάνδρες, θα θεωρηθούν ανάξια σοβαρής προσοχής.

Ο ακόλουθος χαρακτηρισµός των Τούρκων απ’ τον ίδιο επαληθεύθηκε πληρέστερα απ’ τα γεγονότα που συνέβησαν µετά τον θάνατό του, παρ’ όσο απ’ εκείνα που έγιναν προτήτερα:


Καταρρέει ή δεν καταρρέει τελικά η τουρκική οικονομία;

Γράφει ο Παναγιώτης Σωτήρης


Σε αυτό το φόντο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δει κανείς τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ για τις προοπτικές της τουρκικής οικονομίας όπως αποτυπώθηκαν τόσο στις προβλέψεις του WorldEconomic Outlook όσο και στις εκτιμήσεις του Ταμείου ειδικά για την Τουρκία όπως αποτυπώθηκαν στη δήλωση μετά την πιο πρόσφατη εκτίμηση της τουρκικής οικονομίας στο πλαίσιο του άρθρου IV του Ταμείου.

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου :Οι μεταλλάξεις του κορονοιού προκαλούνται (εξελικτικά) από το Εμβόλιο της PFIZER ! Παν/μιο Rockfeller NY: Eπιστολή στον Πρωθ/ργό κλπ

ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

Δ/νση: Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ- GREECE

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com www.zoidosia.blogspot.com

Ελληνοτουρκικές Σχέσεις:Τα αφηγήματα,οι διερευνητικές, η Χάγη & τα επίδικα σημεία.Μύθοι & Αλήθειες

Στην εκπομπή καταθέτουν την οπτική τους :
 
- Ο κ. Γρηγόρης Τσάλτας, Ομότιμος Καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, Διεθνούς Δικαίου του Περιβάλλοντος και Διεθνούς Δικαίου της Ανάπτυξης, πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου

- Ο κ. Αλέξης Ηρακλείδης , Ομότιμος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Ανάλυσης-Επίλυσης Συγκρούσεων, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, του Παντείου Πανεπιστημίου

- Ο κ. Παναγιώτης Τσάκωνας Κύριος Ερευνητής, Επικεφαλής Προγράμματος Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ , Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, σπουδών ασφάλειας & ανάλυσης εξωτερικής πολιτικής, Πανεπιστήμιο Αθηνών