MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΕ καταδικάζει τις «πολιτικές διακρίσεων» της Τουρκίας κατά της ελληνικής μειονότητας και για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Τις «πολιτικές διακρίσεων» που εφάρμοσε η Τουρκία κατά της ελληνικής μειονότητας και είχαν ως αποτέλεσμα «να βρίσκεται σήμερα στα πρόθυρα της εξαφάνισης», κατήγγειλε εκ μέρους της ΕΕ και των κρατών-μελών της ο ειδικός εκπρόσωπος της για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ίμον Γκίλμορ με δήλωσή του στην 77η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και με αφορμή την 30ή επέτειο από την έγκριση της Διακήρυξης για τα Δικαιώματα των Προσώπων που ανήκουν σε Εθνικές ή Εθνοτικές, Θρησκευτικές και Γλωσσικές Μειονότητες.
 
«Η ΕΕ εκφράζει τη βαθιά λύπη της για τις παλαιότερες πολιτικές διακρίσεων που εφάρμοσε η Τουρκία, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα η ελληνική μειονότητα να βρίσκεται σήμερα στα πρόθυρα της εξαφάνισης» ανέφερε συγκεκριμένα ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.

O Μητσοτάκης… κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία

( John.k - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη , (ίσως και 2-3 ακόμα στον «κύκλο» τους) βρίσκονται σε πόλεμο με την Ρωσία … Τα υπόλοιπα 10.000.000 Έλληνες κοιτάνε έκπληκτα τον «Έλληνα» πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του, και δεν πιστεύουνε στα αυτιά τους !!!…. Από ότι φαίνεται … οι Έλληνες δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με τους Ρώσους και δεν έχουν κηρύξει κάποιο πόλεμο !!!… αυτό συμβαίνει μόνο μέσα στο μυαλό του Πρωθυπουργού …. Σε πόλεμο επίσης όπως όλα δείχνουν βρίσκεται το μυαλό του Πρωθυπουργού με την πραγματικότητα !!!)
 
 
«Διεξάγουμε πόλεμο με τη Ρωσία» δήλωσε στο Bloomberg

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Bloomberg, o oποίος ενημέρωσε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία.