MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Η ληστεία με τη βοήθεια των εμβολίων

Στην περίπτωση του Covid, δεν είναι απίθανο να υπάρχει θεραπευτική αγωγή, αλλά να έχει αποκρυφθεί από τις φαρμακευτικές εταιρίες – αφού θα μείωνε τόσο τις πωλήσεις, όσο και τα τεράστια κέρδη τους από τα εμβόλια. Πόσο μάλλον όταν η επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, σε μία έκθεση της από το 2017, επεσήμανε πως η βιομηχανία υγειονομικής φροντίδας είναι μία από τις πιο διεφθαρμένες παγκοσμίως και ότι θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την ιατρική περίθαλψη – ενώ η φαρμακευτική βιομηχανία των Η.Π.Α. έχει πληρώσει 944 πρόστιμα συνολικού ύψους 56 δις $ από το 2000, για διάφορες απάτες και παραβάσεις του νόμου. Σε κάθε περίπτωση, η ληστεία των μαζών από της φαρμακευτικές εταιρίες, από την «Big Pharma», με τη βοήθεια των εμβολίων, δεν είναι η μοναδική – αφού ήδη ακολουθούν οι ψηφιακές, η «Big Tech», με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που επίσης χρηματοδοτούνται από τα κράτη, ενώ θα συμβάλλουν στον έλεγχο της πλειοψηφίας των ανθρώπων από μία μικρή μειοψηφία. Όλες αυτές οι διαδικασίες λοιπόν ενισχύουν τη δύναμη των Ολιγαρχών και επιταχύνουν την αποδυνάμωση της Δημοκρατίας – ενώ εντείνουν το πρόβλημα της μη ισορροπημένης αναδιανομής των εισοδημάτων που έχει οδηγήσει στην εκρηκτική αύξηση των χρεών, ιδίως της Δύσης. 

Smith (Microsoft): Το 2024 θα ζούμε όλοι σε καθεστώς Big Brother, όπως το «1984» του Orwell

Ο πρόεδρος της Microsoft προειδοποιεί ότι το 2024 θα μοιάζει με το 1984 του Orwell, αν δεν σταματήσουμε την κρατική αστυνόμευση


Το δυστοπικό όραμα του George Orwell που περιγράφεται στο βιβλίο του "1984" θα είναι πραγματικότητα έως το 2024 καθώς η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης γίνεται το παντού το βλέμμα που παρακολουθεί τα πάντα, προειδοποίησε ο Πρόεδρος της Microsoft Brand Smith στο BBC, τονίζοντας την ανάγκη η κυβερνητική νομοθεσία να προστατεύσει το κοινό από την παρεμβατική παρακολούθηση, γεγονός που επί του παρόντος χωλαίνει.
 

Η Γερμανία αναγνώρισε ότι έκανε γενοκτονία στη Ναμίμπια αλλά λέει όχι σε αποζημιώσεις όπως και στην Ελλάδα

( John.k - Πρόκειται για μια αναγνώριση που είναι σαν να μην έγινε, εφόσον δεν προβλέπεται πλήρως η αποκατάσταση της ζημιάς που προκάλεσε…. Ακόμα και έτσι, η Γερμανία προσπαθεί να αποφύγει την ευθύνη … Η Γερμανία, δεν έχει καταλάβει τίποτα … Αν οι συνθήκες το επέτρεπαν θα έκανε το κορόιδο, και πάλι όπως κάνει με την Ελλάδα εδώ και τόσα χρόνια.  ) 
 
Η κυβέρνηση της Γερμανίας αναγνώρισε σήμερα, για πρώτη φορά, ότι η χώρα διέπραξε «γενοκτονία» σε βάρος των φυλών Χερέρο και Νάμα στη Ναμίμπια την εποχή της αποικιοκρατίας και υποσχέθηκε να χορηγήσει στη χώρα της Αφρικής αναπτυξιακή βοήθεια ύψους 1 δισ. ευρώ και πλέον. Βέβαια δίνει αυτό το ποσό επισημαίνοντας ότι δεν θα δεχτεί αξιώσεις για άλλες αποζημιώσεις.

Το Militaire.gr έχει φιλοξενήσει άρθρα του Αντιστράτηγου ε.α Γιάννη Μπαλτζώη για το ζήτημα αυτό, από το οποίο πρέπει να διδαχτούμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε ούτε μισό βήμα για τις επανορθώσεις που δικαιούται η Ελλάδα από τα γερμανικά εγκλήματα. Ο τρόπος που χειρίστηκαν οι Γερμανοί το θέμα της Ναμίμπια, δείχνει πως θέλουν να “κλείνουν φθηνά” τις υποθέσεις τους.