MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΠΩΣ Ο BILL GATES "ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ" ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ!

Για πρώτη φορά στον “αέρα” μια συγκλονιστική έρευνα του Καναδού δημοσιογράφου Τζέιμς Κόρμπετ για τον Μπιλ Γκέιτς και τα “πλοκάμια” του σε όλο τον κόσμο. Ο σκοτεινός ρόλος του στην πανδημία του κορονοϊού.

Σφοδρή επίθεση από Παμμακεδονική Ένωση σε Κ.Μητσοτάκη για Πρέσπες: «Άλλα μας λέγατε προεκλογικά και άλλα τώρα»!

«Κατακριτέος είναι όχι μόνον εκείνος που ψήφισε την «Συμφωνία των Πρεσπών» αλλά και εκείνος ο οποίος την εφαρμόζει πιστά»!

Την έντονη δυσφορία της για την αντιμετώπιση του Μακεδονικού ζητήματος και τις προεκλογικές του υποσχέσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζει σε επιστολή της η «Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδας».

Τα μέλη της Ένωσης με ανοιχτή επιστολή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητούν την «αλλαγή της υποχωρητικής και άτολμης τακτικής σας στο Μακεδονικό Ζήτημα που δεν υπερασπίζεται τον Μακεδονικό Ελληνισμό και προσβάλλει την αξιοπρέπεια των Μακεδόνων και κατ’επέκταση όλων των Ελλήνων» και καταλήγει γράφοντας πως: