MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Έκθεση του Μαξίμου για τις γεωπολιτικές ισορροπίες: «Το 2029 η Κίνα θα είναι πρώτη δύναμη – Τρίτες οι ΗΠΑ»

Αναγνωρίζουν ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει κι άλλες γεωπολιτικές κατευθύνσεις


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Τις αλλαγές στην παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων που χρόνια βλέπαμε ότι θα συμβούν εδώ στο pronews.gr ξαφνικά τις βλέπουν και στο Μαξίμου καθώς σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποιημένη απόρρητη έκθεση η οποία συντάσσεται υπό την εποπτεία των Γενικών Γραμματέων της Κυβέρνησης Γρηγόρη Δημητριάδη και Επικοινωνίας Γιάννη Μαστρογεωργίου η Κίνα θα είναι η πρώτη δύναμη στον κόσμο (με οικονομικούς όρους) σε οκτώ χρόνια από σήμερα με τις ΗΠΑ να πέφτουν στην τρίτη θέση μετά την Ινδία!

Προβληματίζει δε, η παραδοχή ότι η Τουρκία θα βρίσκεται σε λίγα χρόνια στους G7!

Ο Soucharit Bhakdi μιλάει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για όλους και για όλα

Η κουβέντα με έναν επιστήμονα του διαμετρήματος ενός Sucharit Bhakdi είναι συναρπαστική, ιδιαίτερα αν ο επιστήμονας είναι από εκείνους που δεν φοβάται να του αποδοθεί ο χαρακτηρισμός του αιρετικού.


Κόντρα στο ρεύμα που επικράτησε διεθνώς από τις πρώτες στιγμές της πανδημίας, ο Bhakdi, Αυστριακός, γεννημένος στις ΗΠΑ αλλά με καταγωγή από την Ταϊλάνδη, υποστήριξε και υποστηρίζει με σθένος τις θέσεις του, εξηγώντας υπομονετικά αλλά και πειστικά όλες τις λεπτομέρειες, τις παραμέτρους των επιστημονικών δεδομένων που καθορίζουν την πεποίθηση πως αυτά τα εμβόλια που παρασκευάστηκαν τόσο γρήγορα από τις φαρμακευτικές εταιρείες και προσφέρθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό κρύβουν σοβαρά προβλήματα και εμπεριέχουν σημαντικές απειλές για την υγεία των πολιτών, όλων των ηλικιών.

Ο Sucharit Bhakdi μιλάει και για τους επιστήμονες που διαδραματίζουν κυρίαρχους ρόλους διεθνώς σε αυτή την πανδημία. Μιλάει για κυβερνήσεις και τις αποφάσεις τους, τις καμπάνιες που πυροδότησαν και τα μέτρα που έλαβαν. Μιλάει για τα σενάρια συνωμοσίας και τους συνωμοσιολόγους. Μιλάει για τις αρτηρίες μας, τους πνεύμονές μας, τις άμυνές μας και τα αντισώματά μας, την υγεία του καθενός μας, νέου ή ηλικιωμένου. Παρακολουθήστε αυτή τη συνέντευξή του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Δεν πληρώνει στις τράπεζες ούτε τους τόκους η ΝΔ! Εμμεση ομολογία Μητσοτάκη

Οχι μόνο δεν αποπληρώνει σταδιακά τα δάνεια που έχει λάβει από τις τράπεζες η ΝΔ, αλλά δεν πληρώνει ούτε καν τους τόκους!
 
Είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την απάντηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε τι γίνεται με τα κόκκινα δάνεια του κόμματος και αν “θεωρεί ηθικό να βγαίνουν στο σφυρί” τα σπίτια φτωχών οικογενειών, ενώ το κυβερνών κόμμα έχει ληξιπρόθεσμα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων, χωρίς να υφίσταται καμία συνέπεια.

Θεσσαλονίκη – Στα 106.000 ευρώ το πρόστιμο που «έφαγε» ο πιο διάσημος καστανάς της πόλης

Η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έκανε επιχείρηση – σκούπα για να μαζέψει παράνομα καρότσια και πάγκους από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην επιχείρηση μάζεψαν και το καρότσι του καστανά που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα.


Το 2015 ο Γιώργος Δήμου είχε πάρει κλήση επειδή πωλούσε σε πάγκο χωρίς άδεια και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000.

Ο καστανάς είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη λιπόθυμος πριν από λίγα χρόνια, με τις εικόνες να προκαλούν αίσθηση. Τα βάσανά του, δεν έχουν όπως φαίνεται τελειωμό. Ο ίδιος ξεσπά και περιγράφει τον Γολγοθά που καλείται να ανέβει…

Η Δημοτική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, έκανε επιχείρηση – σκούπα για να μαζέψει παράνομα καρότσια και πάγκους από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην επιχείρηση μάζεψαν και το καρότσι του καστανά που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα.

Κωνσταντίνος Γρίβας: Επανέρχεται η αγγλοσαξονική γεωπολιτική - Μπήκαμε σε έναν νέο κόσμο

Τα διλήμματα της Ιαπωνίας και της Ινδίας. Η δυσεξήγητη αντιρωσική εμμονή της Δύσης. Ο Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Γεωγραφίας της Ασφάλεας στην ευρύτερη Μέση Ανατολή στο Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών στην εκπομπή της Παρασκευής 17-09-2021
 

"Οι Παρδαλές Επαναστάσεις"

- By John.k

Όλες οι "παρδαλές επαναστάσεις" της Νέας Τάξης, βασίζονται στα ευρήματα του Gene Sharp... 

Δοκιμασμένα πράγματα, που λειτουργούν....

Έχουν γίνει πρόσφατα σχετικά στην Ουκρανία, και σε πολλά άλλα μέρη... στην Συρία, στην Ρωσία, στην Ελλάδα, στην Αμερική ... κλπ