MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η τυφλή προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων… καταρρέει – Οι 10 αλήθειες που μάθαμε, στον αέρα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Η απάντηση είναι ότι πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί και να θυμόμαστε κάποιοι ιατροί – επιστήμονες προσβάλλουν το λειτούργημα τους, οπότε όχι δεν πρέπει να δεχόμαστε ότι λένε ως θέσφατο… – Η αμφισβήτηση είναι το κλειδί της εξέλιξης της ανθρώπινης φύσης.


Η επιστήμη, καταρρίπτει την προπαγάνδα και η αλήθεια θα έρθει με τον ένα ή άλλο τρόπο στο φως, όσο και εάν επιχειρείται να φιμωθεί η άλλη άποψη.
 
Πρωτίστως έχουμε ηθική υποχρέωση προς όλους που διαβάζουν το bankingnews να παρουσιάσουμε για πολλοστή φορά την θέση μας.
 
Θεωρούμε ότι κάθε πολίτης πρέπει να αποφασίσει μόνος του, είτε εάν θα εμβολιαστεί, είτε όχι χωρίς πίεση και χωρίς εξαναγκασμούς.
 
Είμαστε ξεκάθαρα κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων, θεωρούμε ότι ένας πολίτης που εμβολιάστηκε καλώς έπραξε, ενώ ένας άλλος που έχει αποφασίσει να μην εμβολιαστεί επίσης καλώς θα πράξει.
 

ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ “ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ”.

Ο Covid ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 200 ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΟΥ ΣΤΡΙΜΩΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ…


Konstantinos Arvanitis

Ξέρω, το είχα ξανα-προφητεύσει στην προηγούμενη συγκέντρωση και δεν βγήκε. Ζουν ακόμη!

Αλλα που θα πάει;

Αλλωστε, ούτε 200 άτομα δεν έχουν απομείνει, όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία.
 

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε σοκ λόγω του μεγάλου όγκου των διαδηλώσεων - Τελικά το 50% των Ελλήνων είναι «αρνητές»;

( John.k - Η κυβέρνηση είναι παράνομη , το ίδιο και η αντιπολίτευση ( άλλωστε έχουν κοινή ατζέντα ) γιατί κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα για την Ιατρική Δεοντολογία που έχει ψηφιστεί ως νόμος, για την Ντιρεκτίβα της Ε.Ε. πριν κανένα μήνα περί υποχρεωτικότητας, ότι τα εμβόλια θα είναι κατόπιν συναίνεσης …. για το σύνταγμα μας που αναφέρει ξεκάθαρα ότι απαγορεύονται ιατρικές πράξεις χωρίς συναίνεση, για την συνθήκη Οβιέδο 1997 ,  για την Διακήρυξη του Ελσίνκι 1964 , για τον κώδικα της Νυρεμβέργης , για τα Ανθρώπινα δικαιώματα. 

Αποφασίζουμε και διατάζουμε ; Γράφοντας επιδεικτικά ένα κάρο διακηρύξεις και συνθήκες, λέγοντας πως το εμβόλιο είναι για το καλό μας ( für ihre sicherheit ) ; Όπως έλεγαν και οι Γερμανοί γιατροί στον Β’ΠΠ στους εβραίους όταν έκαναν τα πειράματα ; )
 
Γράφει: Θάνος Νικηταράς

Χιλιάδες Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Περισσότεροι από 20.000 Έλληνες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα την Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ άλλοι τόσοι συγκεντρώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα μικρότερες συγκεντρώσεις έλαβαν χώρα και σε άλλες πόλεις της χώρας. Είναι κατανοητό πως αρκετοί είναι οι Έλληνες που είναι αντίθετοι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στα σχέδια της κυβέρνησης για εμβολιασμούς ανά λίγους μήνες, ώστε να μπορείς να ανανεώνει το «πάσο ελευθερίας».

Συνέντευξη Ν. Λυγερού - Εφαρμογή συμφωνίας Αμερικής με Ταλιμπάν, Λάρισα live.

Συνέντευξη Ν. Λυγερού : Εφαρμογή συμφωνίας Αμερικής με Ταλιμπάν, Λάρισα live.

30 Αυγούστου 2021

Με θέμα : Γεωπολιτικά, Εξελίξεις, Αφγανιστάν