MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Η πράσινη λατρεία και το όνειδος των ανεμογεννητριών

Είναι ατελείωτα τα ψέματα της ψεύτικης επιστήμης που θέλει να μας πείσει να αποδεχθούμε τη δήθεν απειλή της κλιματικής αλλαγής – προς όφελος της βιομηχανίας των κατασκευαστών των πράσινων μηχανημάτων. Εν τούτοις, πιστεύουμε πως αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η πράσινη απάτη – αφού όλες οι εκθέσεις που τη συντηρούν και βλέπουν το φως της δημοσιότητας, έχουν τόσο αμφίβολες υποθέσεις και χρησιμοποιούν τόσο ελλαττωματικά μοντέλα που παύουν σταδιακά να πείθουν ακόμη και τους πιο αφελείς.
.

Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Βιολογικό όπλο ο Covid, χρησιμοποιήθηκε ως τεστ για να γίνει... παράδειγμα, επιφέροντας την μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία

Πρέπει να υπάρξει λογοδοσία και μαζί πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη για όσους τραυματίστηκαν ανεπανόρθωτα από τις παρενέργειες και τους νεκρούς: ένα αίτημα με όλο και περισσότερους οπαδούς στον κόσμο 
 
Οι επίσημοι (και αμείλικτοι) αριθμοί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) δείχνουν ότι σχεδόν 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν «θετικοί» στον κορωνοϊό (Covid-19) από την έναρξη της «πανδημίας» και σχεδόν 7 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει, γεγονός που καθιστά τον Covid και τα «εμβόλια» που δημιουργήθηκαν για την «καταπολέμησή» του, την χειρότερη πράξη γενοκτονίας που έχει διαπραχθεί ποτέ στην ιστορία του κόσμου!