MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Έρχεται πείνα: Ανατιμήσεις «φωτιά» σε 800 κωδικούς προϊόντων στα σούπερ μάρκετ

Τα τρικ με την ποσότητα
 
Οι Έλληνες πολίτες, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, θα έρθουν αντιμέτωποι με νέο κύμα ανατιμήσεων, καθώς αναμένεται να αυξηθούν 800 κωδικοί προϊόντων στα σούπερ μάρκετ κατά τουλάχιστον 10-15%.
 
Για παράδειγμα, τα τυροκομικά θα «δουν» αύξηση έως και 30% σε σχέση με σήμερα, ενώ αναμένεται να εκτοξευθούν αναψυκτικά και ροφήματα κατά 35%.
 
Μεγάλες θα είναι και οι αυξήσεις στις τιμές των απορρυπαντικών που η τιμή τους θα ανέβει 20% και κατά 21% θα αυξηθούν και οι βρεφικές πάνες.
 

Η δικτατορία των αριθμών στους γεωπολιτικούς συσχετισμούς

Πρώτη δημοσίευση 25 Απρ 2021 – 8:59


Εξαιρετική και προφητική ανάλυση που εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, γιατί η Ευρώπη καταστρέφεται από τις ΗΠΑ…και γιατί οι καταρρέουσες ΗΠΑ θα χάσουν το παιχνίδι ακόμη κι αν οδηγήσουν τα πράγματα σε πυρηνικό όλεθρο…

Μόνο οι σχιζοφρενείς ρωσοφοβικοί και οι ψευτο- ιστορικοί του ΝΑΤΟ δεν μπορούν να δουν την πραγματική κατάσταση… και αποβλακώνουν τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ

Γεωπολιτική περικύκλωση της Ελλάδας από την Τουρκία-Τι λένε Μάζης και Καλεντερίδης για τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης

Παρά την επίκληση των συμμαχίων μας, παρά τις «χλιαρές» καταδικαστικές δηλώσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων που μας παρουσιάζονταν ως «εγγυήσεις ασφαλείας» η Άγκυρα προχωρά στην «ενεργοποίηση» του τουρκολυβικού μνημονίου και απειλεί πλέον με έρευνες και γεωτρήσεις ακόμη και 6 ναυτικά μίλια από τις ακτές της Κρήτης. Το εξήγησε ο Σάββας Καλεντερίδης ο οποίος επεσήμανε και την ελληνική απραξία, όχι μόνο τώρα αλλά από την ανακοίνωση του τουρκολυβικού μνημονίου. Ο κ.Καλεντερίδης μίλησε για προσπάθεια γεωπολιτικής περικύκλωσης της Ελλάδας.
 
Η Τουρκία εξακολουθεί να «δημιουργεί γεγονότα» αδιαφορώντας για τη «διεθνή κοινότητα».