MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Eπεισόδια στην ιταλική Βουλή. Σύρραξη. Βουλευτές με πλακάτ με το σύνθημα ”ΝΟ GREEN PASS”!

Eπεισόδια στην ιταλική Βουλή. Κυνηγητό μεταξύ βουλευτών. Ομάδα βουλευτών έβγαλε πλακάτ με το σύνθημα ”ΝΟ GREEN PASS”.Aκολούθησε σύρραξη. Το ναζιστικό GREEN PASS είναι κατ΄ουσίαν GREEK PASS αφού εισηγητής του ήταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός για ευρωπαϊκό επίπεδο ως διασυνοριακό ”διαβατήριο” αρχικά..Το Green PaSS επιβάλει γκετοποίηση πληθυσμών κοινωνικούς αποκλεισμούς εφαρμογή πιστοποιητικού υγειονομικών στην ουσία κοινωνικών φρονημάτων αποτελεί τέλος προσωπικών δεδομένων φακέλωμα πολιτών σε ανεπιθύμητους και μη με βάση καθεστώς υγείας είναι κοινωνικός Καιάδας και κοινωνικός ευγονισμός…
 

Πως η Ελλάδα παραβιάζει ευρωπαϊκές αποφάσεις για τον Covid 19 με πρόσχημα την πανδημία – Ρητά απαγορεύεται η υποχρεωτικότητα

Όσοι επιχειρούν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητες προσβάλλουν το Ελληνικό Σύνταγμα, προσβάλλουν τις Ευρωπαϊκές αποφάσεις και σφετερίζονται με προσβλητικό τρόπο την εξουσία που διαθέτουν.


Η Ελλάδα αλλά και από ότι φαίνεται και άλλες χώρες παραβιάζουν συστηματικά θεσμοθετημένες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον Covid 19 και την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών που θέλουν να επιβάλλουν.
 
Με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό αναφέρεται ρητώς ότι «ο εμβολιασμός δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει»