Eπεισόδια στην ιταλική Βουλή. Κυνηγητό μεταξύ βουλευτών. Ομάδα βουλευτών έβγαλε πλακάτ με το σύνθημα ”ΝΟ GREEN PASS”.Aκολούθησε σύρραξη. Το ναζιστικό GREEN PASS είναι κατ΄ουσίαν GREEK PASS αφού εισηγητής του ήταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός για ευρωπαϊκό επίπεδο ως διασυνοριακό ”διαβατήριο” αρχικά..Το Green PaSS επιβάλει γκετοποίηση πληθυσμών κοινωνικούς αποκλεισμούς εφαρμογή πιστοποιητικού υγειονομικών στην ουσία κοινωνικών φρονημάτων αποτελεί τέλος προσωπικών δεδομένων φακέλωμα πολιτών σε ανεπιθύμητους και μη με βάση καθεστώς υγείας είναι κοινωνικός Καιάδας και κοινωνικός ευγονισμός…
Des députés italiens manifestent contre le pass sanitaire à l'intérieur du Parlement. #Italie pic.twitter.com/veUhbDdGcC— Anonyme Citoyen (@AnonymeCitoyen) July 29, 2021
Σύμφωνα με την repubblica η σύρραξη έγινε κατά τη συνεδρίαση συζήτηση για ψήφιση νόμου που περιέχει τους νέους κανόνες για το πράσινο πιστοποιητικό. Η συνεδρίαση διακόπηκε πριν από την ψηφοφορία.
Επεισόδια στην Αίθουσα της βουλής όπου συζητείται το διάταγμα Covid που περιέχει τους νέους κανόνες για το Green Pass. Ορισμένοι βουλευτές του κόμματος Fratelli d’Italia, αντίθετοι με τη διάταξη, επέδειξαν πλακάτ με το σύνθημα «ΝΟ GREEN PASS» αναγκάζοντας τον πρόεδρο Φάμπιο Ραμπέλι να διακόψει τη συνεδρία, λίγο πριν από την ψηφοφορία για την προκαταρκτική απόφαση συνταγματικότητας, που παρουσίασε το Fdi, στο διάταγμα για την εισαγωγή του Πράσινου περάσματος.
Οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος ( ωραίο Δημοκρατικό κόμμα όλα ψευδεπίγραφα αυτή την εποχή) απάντησαν φωνάζοντας «ντροπή, ντροπή» απευθυνόμενοι στους συναδέλφους .Ενώ οι κραυγές αυξήθηκαν και από τις δύο πλευρές, ο Ραμπέλι διέκοψε τη συνεδρία.
Στο τέλος της διαμαρτυρίας του Fdi, με 51 ψήφους υπέρ, 288 κατά και μία αποχή, η Βουλή απέρριψε την προκαταρκτική ερώτηση που υπέβαλε (και πάλι το Fdi) σχετικά με το διάταγμα για την αντιμετώπιση της επιδημιολογικής έκτακτης ανάγκης από τον Covid 19 και για ασφαλή λειτουργία των κοινωνικών και οικονομικών δραστηριοτήτων. Το διάταγμα περιέχει τους κανόνες για το Green pass και για την αναθεώρηση των παραμέτρων για την ταξινόμηση των περιοχών κινδύνου ανάλογα με τις λοιμώξεις.
Πηγή : dimpenews.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου