MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

H κυβέρνηση Μητσοτάκη ψάχνει ναυαγούς στον αέρα του Αιγαίου…

Της Κύρας Αδάμ
 
Καθώς οι παράνομες τουρκικές επιθετικές δραστηριότητες συνεχίζονται αδιάκοπα και απρόσκοπτα στο Αιγαίο και την Αν Μεσόγειο , η έκδοση ελληνικών και τουρκικών NAVTEX αποτελούν πλέον τη «νέα καθημερινότητα» και χρησιμοποιούνται εμφανώς από την ελληνική κυβέρνηση ως μέσο «αποκλιμάκωσης της έντασης» τουλάχιστον μέσω των φιλικών της ΜΜΕ.

Η Τουρκία εξακολουθεί με ρυθμούς ραπτομηχανής να εκδίδει NAVTEX για το Ορους Ρέις στην περιοχή Ρόδου Καστελόριζου, ολοένα κοντύτερα στο Καστελόριζο και σε ολοένα μεγαλύτερη περιοχή ερευνών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:«LOCK DOWN ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 0,15%»

Νοσεί με κορωνοϊό τουλάχιστον το 10% του πληθυσμού της γης, λέει στον 98,4 ο καθηγητής Ιατρικής, Επιδημιολογίας, Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής και κλινικός παθολόγος στο Πανεπιστήμιο του Stanford, ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως Έλληνες επιστήμονες , ο Γιάννης Ιωαννίδης, με τη θνητότητα στο 0,15% και το ποσοστό να αυξομειώνει ανάλογα με τα ηλικιακά κριτήρια και τα νοσήματα των ασθενών, ακόμη και 5 φορές πάνω σε ειδικές όμως κατηγορίες.


Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που παρέθεσε προέρχονται από την αναλυτική επεξεργασία 83 μελετών σε παγκόσμια κλίμακα και θα δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες σε κορυφαία επιστημονικά περιοδικά της Ιατρικής.
 

Ο Γιάννης Μάζης μπέρδεψε τον Ακσόι με τον Ροζάκη, επειδή έλεγαν σχεδόν τα ίδια

Ο Ερντογάν ετοιμάζει και γεώτρηση με το γεωτρύπανο Φατίχ στη θάλασσα Καστελόριζου σε ελληνική υφαλοκρηπίδα. Ο Ακσόι ζητά διάλογο άνευ όρων. Η Τουρκία ελέω Γερμανίας συνεχίζει με αυξανόμενη ένταση. Οι υποχωρήσεις της Ελλάδας οδηγούν σε πόλεμο. Ο καθηγητής Ροζάκης λέει διαφορετικά από το ΥΠΕΞ και όσα κατέθεσε στον ΟΗΕ η Ελληνίδα αντιπρόσωπος κ. Θεοφίλη.



Από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό “Antenna”, στις 2-11-2020.