MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Σκάνδαλο με τον γιο του Μπάιντεν! Πληρώθηκε εκατομμύρια δολάρια από Ρουμάνο ολιγάρχη για να ασκήσει πιέσεις

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί ο Χάντερ Μπάιντεν!
 
Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, προσλήφθηκε από τον  Ρουμάνο επιχειρηματία Γκάμπριελ Ποποβίτσιου που κατηγορείται για διαφθορά, ο οποίος προσπαθούσε να «επηρεάσει την πολιτική της κυβέρνησης των ΗΠΑ» σε σχέση με μια ποινική έρευνα στη Ρουμανία, κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν ως αντιπροέδρου.
 

«Στο πόδι» η Βρετανία: Ολονύχτιες μαζικές αντιρατσιστικές διαδηλώσεις κατά ακροδεξιών - Συνελήφθη άνδρας με... αλυσοπρίονο

6.000 αστυνομικοί στους δρόμους - Στο Birmigham συγκεντρώθηκαν περίπου 200 αντιδιαδηλωτές, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα κατά της ακροδεξιάς, χαρακτήριζοντάς τους «αποβράσματα». 
 
Την νύχτα μέρα έκαναν στην Βρετανία οι μαζικές αντιδιαδηλώσεις που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Τετάρτης και συνεχίστηκαν ως αργά την νύχτα σε πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, στον απόηχο της αιματηρής επίθεσης στο Σάουθπορτ προ ημερών.με την αστυνομία να προχωρά σε δεκάδες συλλήψεις, 

Στο Λονδίνο, οι αρχές συνέλαβαν 15 άτομα την Τετάρτη (7/8) κατά την διάρκεια των αντιδιαδηλώσεων, σύμφωνα με τον Guardian.