MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ 8μηνο ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΡΥΘΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΣΕ COVID…

ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ


Konstantinos Arvanitis

(Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί επικαιροποίηση προηγούμενης ανάρτησης μου, που έφτανε μέχρι αρχές Σεπτεμβίου. Οποιος δεν την διάβασε, εδώ δίνω το λινκ: https://www.facebook.com/orpheus.greece/posts/2104527946353428)

Τα νεότερα στοιχεία που έβγαλε η ΕΛΣΤΑΤ πριν 3 μέρες, που φτάνουν μέχρι και την 3η Οκτωβρίου, επιβεβαιώνουν αυτό που έχουμε διαπιστώσει και αναδείξει εδώ και μήνες.
 
Εχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές θανατικό στον ελληνικό πληθυσμό, από τα τέλη Φεβρουαρίου, που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
 

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους: «Ήταν μια ΤΕΧΝΗΤΗ προσπάθεια»

( John.k - Κτβέρνησηη/ΜΜΕ - Ναι σας κοροϊδεύαμε .... )
 
Ο σώζων εαυτόν σωθήτω…

Μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας που θα αφορούν όλους τους πολίτες όχι μόνο τους ανεμβολίαστους πρότεινε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Τάκης Παναγιωτόπουλος, μετά την χθεσινή «υπερβόμβα» από την πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία ουσιαστικά παραδέχθηκε πως οι μελέτες που έλεγαν πως το εμβόλια θα εξαφανίσουν τον ιό ήταν λάθος!!!

Ειδικότερα ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».