MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Στην «σέντρα» ο Bill Gates για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»! Απαντά ο Λευκός Οίκος

Τελικά η κόντρα Τραμπ και διεθνιστών στις ΗΠΑ ίσως «βγάλει» πολλά άπλυτα στην φόρα. 

Λίστα υπογραφών στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα «We the people», του Λευκού Οίκου έχει ξεπεράσει τις 300.000 υπογραφές! Αφορά αίτημα να ξεκινήσει έρευνα εις βάρος του Ιδρύματος «Bill & Melinda Gates» για πιθανές σχέσεις με το ξέσπασμα του κορωνοϊού στην Ουχάν της Κίνας (διαβάστε ΕΔΩ). 

Ο αριθμός 300.000 έχει υπερβεί κατά πολύ το όριο των 100.000 που έχει θέσει ο Λευκός Οίκος, προκειμένου να απαντήσει στο όποιο αίτημα. Βρίσκεται μάλιστα μέσα στις πρώτες αναφορές στην κεντρική ιστοσελίδα: 

Ο μέχρι τώρα παγκόσμιος απολογισμός της πανδημίας του κορονοϊού…

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 160.685 θανάτους σε όλο τον κόσμο, αφότου εμφανίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με απολογισμό που κατάρτισε το Γαλλικό Πρακτορείο με στοιχεία από επίσημες πηγές.

Περισσότερα από 2.334.130 κρούσματα μόλυνσης έχουν διαγνωσθεί επίσημα σε 193 χώρες και περιοχές από την έναρξη της επιδημίας. Ωστόσο αυτός ο αριθμός των διαγνωσμένων κρουσμάτων δεν αντανακλά παρά ένα κλάσμα του αληθινού αριθμού των μολύνσεων, καθώς ένας μεγάλος αριθμός χωρών διενεργούν τεστ μόνο στα περιστατικά που απαιτούν νοσοκομειακή περίθαλψη. Από αυτούς τους ανθρώπους που μολύνθηκαν, τουλάχιστον 518.900 θεωρείται σήμερα ότι έχουν θεραπευθεί.

Η Γερμανία ζητάει 149 δις € αποζημίωση από την Κίνα

Είναι σαφής η συγκάλυψη της επιδημίας από το κινεζικό καθεστώς – αφού η ίδια η Κίνα παραδέχθηκε τελικά ότι, φίμωσε έναν γιατρό στη Wuhan που προσπάθησε να προειδοποιήσει τον πλανήτη για την Κορώνα που κατέστρεφε την πόλη του, λίγο πριν κλειστεί στη φυλακή και πεθάνει από τον ιό. Επομένως δεν είναι σωστό να κατηγορεί ως ρατσιστές αυτούς που την κατηγορούν για μία τέτοια υγειονομική και οικονομική καταιγίδα που προκάλεσε στον πλανήτη – ενώ η επίθεση της Γερμανίας μπορεί να συσπειρώσει πολλές άλλες χώρες, κρίνοντας από τις δηλώσεις του προέδρου Trump, σύμφωνα με τις οποίες η Κίνα θα αντιμετωπίσει συνέπειες εάν ήταν εν γνώσει της η πανδημία και εάν την απέκρυψε λέγοντας ψέματα. Ενδιαφέρον έχει επίσης το ότι αναρωτήθηκε δημόσια ο πρόεδρος Trump, εάν ήταν ένα λάθος που ξέφυγε από τον έλεγχο ή έγινε εσκεμμένα – ενώ η αναθεώρηση κατά επί πλέον 50% των θανάτων στη Wuhan τεκμηρίωσε πως όσα δημοσιεύονται από την Κίνα, προφανώς και τα στατιστικά της μεγέθη, είναι ψέματα. Οι ζημίες πάντως που έχει προκαλέσει στον πλανήτη η επιδημία είναι ανυπολόγιστες – με τον κίνδυνο να καταρρεύσει η Ευρωζώνη από την Ιταλία που υπολογίζεται αύξηση των χρεών της πάνω από το 160% του ΑΕΠ της μεγαλύτερο από ποτέ.