MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Το Facebook λογοκρίνει και συνδικαλιστές ιατρούς για εκκολαπτόμενο σκάνδαλο! Π.Παπανικολάου

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας με ανακοίνωση της κατήγγειλε την επιχειρούμενη από την κυβέρνηση χρηματοδότηση χειρουργείων σε ιδιωτικές κλινικές από κοινοτικά κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης, ως εκκολαπτόμενο σκάνδαλο.
 
Το Facebook λογόκρινε τους γιατρούς μη επιτρέποντας την ανάρτηση της!!! Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό τους τελευταίους μήνες. Υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά παραδείγματα «αφαίρεσης περιεχομένου» από το Facebook. Συμπτωματικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία  τα δημοσιεύματα που αποσύρονται είναι δυσάρεστα για την κυβέρνηση.
 

Προειδοποίηση σοκ από Lagarde (ΕΚΤ): Η οικονομία είναι σε κίνδυνο, το εμπόριο καταρρέει - Έρχεται Μεγάλη Ύφεση όπως το 1929

Η παγκόσμια οικονομία αντιμετωπίζει ρήγματα παρόμοια με αυτά του 1929, ανέφερε η Ευρωπαία κεντρική τραπεζίτης Lagarde 
 
Ρήγματα παρόμοια με τις πιέσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον «οικονομικό εθνικισμό», την κατάρρευση του παγκόσμιου εμπορίου και τη Μεγάλη Ύφεση της δεκαετίας του 1920 αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία, όπως προειδοποίησε από την έδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Christine Lagarde.