MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Μεταξύ αλαζονείας και εκνευρισμού ο Κυριάκος στη Βουλή για τις πυρκαγιές

Η λέξη συγγνώμη δεν ακούστηκε από τα χείλη του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή, παρά την έκταση της φετινής καταστροφής από τις πυρκαγιές. Απόντος του Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνηκε απομονωμένος, δέχθηκε τα πυρά από όλους (το ΚΚΕ μόνο μοίρασε ευθύνες σε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις) και από την πλευρά του επιτέθηκε προσωπικά στους πολιτικούς του αντιπάλους, κινούμενος μεταξύ αλαζονείας και απώλειας ψυχραιμίας.
 
Δίχως να έχει απαντήσεις επί της ουσίας για την αδυναμία του επιτελικού κράτους να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές, κατέφυγε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις με τους πολιτικούς του αντιπάλους, αφού πρώτα τους ζήτησε να κατεβάσουν τους τόνους και να τοποθετηθούν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα – εν ολίγοις όπως επισημάνθηκε τους ζήτησε να μην ασκούν αντιπολίτευση.
 

Επιζήσασα των Τεμπών ετοιμάζει μήνυση κατά πολιτικών με τις περισσότερες υπογραφές στην ιστορία της χώρας!

Τόσο σε τωρινές όσο και σε προηγούμενες κυβερνήσεις
 
Μήνυση εναντίον πολιτικών προσώπων για την τραγωδία στα Τέμπη ετοιμάζει επιζήσασα  με συλλογή υπογραφών.
 
Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών, ετοιμάζει μήνυση κατά πολιτικών προσώπων για την τραγωδία, μεταξύ άλλων ακόμα και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους υπουργούς Μεταφορών (Κώστας Καραμανλής, Χρήστος Σπίρτζης) των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Δηλώσεις «σφάξε με αγά μου ν΄ αγιάσω» από τον ΥΠΕΞ για όσα απαράδεκτα είπε ο Ερντογάν κατά των Ελλήνων

Απαράδεκτες , ανιστόρητες και προκλητικές οι δηλώσεις Ερντογάν σύμφωνα με τις οποίες «οι Έλληνες έκαψαν τη Σμύρνη το 1922»…
 
Απαράδεκτες και επικίνδυνες οι απαντητικές δηλώσεις του ΄Ελληνα ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη που δεν τόλμησε να αποκαλέσει ούτε καν ανιστόρητο τον Ερντογάν. Ο κ.Γεραπετρίτης εκτελώντας προφανώς εντολές Μητσοτάκη θέλει να πάει οπωσδήποτε την Τρίτη στο ραντεβού με τον Τούρκο ομόλογο του Χ. Φιντάν και όπως φαίνεται θα ανεχθεί τα πάντα από την Τουρκία…
 
Οι δηλώσεις Γεραπετρίτη όπως έχουν καταγραφεί από το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν χρειάζονται κανέναν άλλο σχολιασμό: