MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

18 εκατομμύρια Βρετανοί αρνήθηκαν να πληρώσουν – έτσι έπεσε η Θάτσερ!‏

Καλημέρα επανέρχομαι μετά από δυόμισι χρονια και πλέον να πω …

ότι και αυτοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα προηγούμενα ανδρείκελα, είναι το ίδιο πουλημένοι και εθελοδουλοι …

Αν θέλουμε να τελειώνουμε μια και καλή με δαύτους ένας είναι ο δρόμος να σταματήσουμε να τους πληρώνουμε ….

18 εκατομμύρια Βρετανοί στα τέλη της δεκαετίας του ’80 κατέφεραν να ανατρέψουν την Θάτσερ, η οποία μέχρι εκείνη τη στιγμή φαινόταν άτρωτη! 


Η κυβέρνηση θα χρεώσει στο λαό και τα δάνεια του ΔΟΛ;

ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ, ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ 

Δεν υπάρχει προηγούμενο στην αναλγησία και το θράσος με το οποίο η Τράπεζα της Ελλάδας αντιμετωπίζει από τη μια τους απλούς δανειολήπτες και από την άλλη τα εκδοτικά συγκροτήματα και τους καναλάρχες που έχουν «φεσώσει» τη χώρα και τις συστημικές τράπεζες με εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια ευρώ δανείων που ελάμβαναν και εξακολουθούν να λαμβάνουν, δίχως να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην ομαλή αποπληρωμή τους. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ !!!

Εν μέσω της οικονομικής ύφεσης που βρίσκεται η χώρα μας, σοκ προκαλούν έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι οι Γερμανικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, είναι απαλλαγμένες από φόρους! 

Μεγάλο το θράσος των Γερμανών που μιλούν για διαφθορά στην Ελλάδα, όταν οι ίδιοι αναζητούν τρόπους προκειμένου να γλιτώσουν την καταβολή των φόρων που τους αναλογεί. Με αφορμή τα παρακάτω έγγραφα και ενθυμούμενοι την απάντηση Σόιμπλε σχετικά με τη Siemens, θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας διευκρινίσει ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, ποια ακριβώς είναι τα όρια του «σπιτιού» του, γύρω από τα οποία θα πρέπει να καθαρίσει…

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το απόλυτο "κακό": Οι τράπεζες θα βάζουν σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία

ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ) Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΣΚΗΝΕΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ

Σοκ από την εφμερίδα της Κυβερνήσεως: Η Τράπεζα της Ελλάδος θα επιτρέπει τον πλειστηριασμό ακόμα και της πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με τον αναθεωρημένο Κώδικα Δεοντολογίας, ο οποίος σημειωτέον είναι στα προαπαιτούμενα. 

Τεράστια ανησυχία και τρόμο προκαλεί ο αναθεωρημένος κώδικας δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος που προβλέπει πιο άμεση έναρξη της διαδικασίας ρύθμισης προβληματικών δανείων, των λεγόμενων δηλαδή κόκκινων δανείων, όπως αυτός δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. 

Προαπαιτούμενα: Αυτοί είναι οι 154 που «παρέδωσαν» τη χώρα στους δανειστές!

Ποιοι είπαν «ΝΑΙ» επί της αρχής - Με τη σφραγίδα Τσίπρα – Καμμένου η χώρα παραδόθηκε στους δανειστές - Απρόβλεπτες πλέον οι συνέπειες του μνημονίου και η οργή του κόσμου 

Με την ψήφιση των παράλογων προαπαιτούμενων οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. δίνουν τη χαριστική βολή στον ελληνικό λαό και γράφουν τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής Αριστεράς - Δείτε ποιοι καταδίκασαν τη χώρα στην ύφεση με τις ψήφους τους - 154 «ΝΑΙ» επί της αρχής - Απούσα η Βασιλική Κατριβάνου, μοναδική απώλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ - Καμαρώστε τους. Θα τους βρείτε μπροστά σας, στο δρόμο, στα καφενεία, στις εκλογικές τους περιφέρειες. Θα σας πουν το ίδιο παραμύθι: Δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά!