MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Pfizer Gate: Tο Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ενώπιον Δικαστηρίου δηλώνει ότι αδυνατεί να βρει τη συμφωνία που υπέγραψε με την Pfizer!!!!

Pfizer Gate…….Όπως μεταφέρει η ισραηλινή τηλεόραση i24news.tv (15/12/22) ”Ισραήλ:το Υπουργείο Υγείας αδυνατεί να ξαναβρεί τη συμφωνία που υπέγραψε με την Pfizer”

Το 2020, το Ισραήλ δέχθηκε κατά προτεραιότητα εμβόλια του εργαστηρίου Pfizer σ΄ανταλλαγή με επιδημιολογικά δεδομένα του πληθυσμού του.
 
Το Υπουργείο Υγείας τώρα ενώπιον του Δικαστηρίου ανέφερε ότι δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει τη συμφωνία που υπέγραψε με τη φαρμακευτική εταιρία Pfizer που αφορά το μοίρασμα επιδημιολογικών πληροφοριών επί των εμβολίων κατά του coronavirus, κι επίσης δήλωσε ότι δεν ήξερε αν η συμφωνία είχε υπογραφεί. Πλήρης αδιαφάνεια. Παράπεσε….η συμφωνία ..αντιφάσεις κενά παραλείψεις…Pfizer Gate.
 

Η Ευρώπη του λόμπινγκ! Ο Νότης Μαριάς μας την αποκαλύπτει σε κάθε της λεπτομέρεια

Τα «παλιά τα χρόνια» ακούγαμε για την «Ευρώπη των λαών» ή την «Ευρώπη των μονοπωλίων», ανάλογα με το πως αντιμετώπιζε ο καθένας την ΕΟΚ που έγινε ΕΕ.Μόνο που όπως διαπιστώνουμε αυτές τις ημέρες, μετά από το σκάνδαλο με το Κατάρ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Εύα Καϊλή, τελικά έχουμε να κάνουμε με την Ευρώπη των «λόμπις»!


Ο Νότης Μαριάς πρώην ευρωβουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Ελλάδα ο άλλος Δρόμος» εξηγεί λεπτομερέστατα πως λειτουργούν οι χιλιάδες λομπίστες στις Βρυξέλλες! Μας δείχνει το «χάρτη του λόμπι», τους «στόχους» που έχουν ως προτεραιότητα οι «λομπίστες» ,ποια είναι τα «κλειδιά» με τα οποία ανοίγουν πόρτες!

«Πάρτι» απευθείας αναθέσεων από την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη: «Μοίρασε» 8,45 δις ευρώ μέσα σε 2,5 χρόνια!

Απίστευτο «φαγοπότι»
 
Μια τεράστια ευκαιρία για απευθείας αναθέσεις αποδείχθηκε η υγειονομική κρίση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς την ώρα που όλοι ασχολούνταν με τον Covid-19 αυτή μοίραζε χρήματα χωρίς κανέναν έλεγχο.
 
Η κυβέρνηση των «αρίστων» σύμφωνα με τα με τα επίσημα στοιχεία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) μέσα σε 2,5 χρόνια (από 1/1/2020 έως 30/6/2022) έχει υπογράψει 353.272 απευθείας αναθέσεις με συνολικό κόστος 3,86 δις ευρώ και συνολικά 373.986 απευθείας αναθέσεις και διαδικασίες κλειστού τύπου με κόστος 8,45 δις ευρώ!