MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Οι ΗΠΑ ζητούν τον αφοπλισμό της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο!

Η Ουάσινγκτον ακροβατεί μεταξύ Αθήνας, Λευκωσίας και Άγκυρας, με δικαιολογία τη λύση στα ελληνοτουρκικά


Η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ πραγματοποίησε προ ολίγων ημερών διερευνητική επίσκεψη στο «τρίγωνο του διαβόλου» -Αθήνα, Λευκωσία, Άγκυρα, με σαφείς εντολές από τον προϊστάμενό της, Αμερικανό ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, οι χώρες αυτές «να τα βρουν μεταξύ τους», σύμφωνα με ακριβείς υψηλές διπλωματικές πηγές.
 
Της Κύρας Αδάμ

Η κυρία Νούλαντ, ερχόμενη στην Αθήνα από την Άγκυρα και με βάση την τουρκική ενημέρωση που είχε λάβει, είχε και έτοιμες ρηξικέλευθες «λύσεις» στα προβλήματα Αθήνας – Άγκυρας.

Κατέρρευσε το κυβερνητικό αφήγημα – Η Ελλάδα 1η σε θανάτους από κορωνοϊό στην ΕΕ, ξεπέρασε και την...«ανεμβολίαστη» Βουλγαρία

Η Ελλάδα είναι πρώτη σε απώλειες από κορωνοϊό ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης, καθώς καταγράφει 85,82 θανάτους κατά μέσο όρο ανά 14 ημέρες

Μία πρωτιά, που συντρίβει το κυβερνητικό αφήγημα
και αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες στη διαχείριση της πανδημίας και την αναγωγή των εμβολίων σε πανάκεια, κατέχει η Ελλάδα.

Η Ελλάδα είναι πρώτη σε απώλειες από κορωνοϊό ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης,
καθώς καταγράφει 85,82 θανάτους κατά μέσο όρο ανά 14 ημέρες, την ώρα που ο αντίστοιχος ευρωπαϊκός μέσος όρος δεν ξεπερνά τους 31,76.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης την Παρασκευή (15/4/2022) για την πανδημία οι ειδικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν τον υψηλό αριθμό των θανάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ανάμεσα σε 27 κράτη – μέλη της ΕΕ.