MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Κυβέρνηση και δανειστές επιθυμούν τη «γενοκτονία» των Ελλήνων

Του Χρήστου Θ. Παναγόπουλου

Ένα κράτος σε ρόλο αρχιμπαταχτσή απομυζά κάθε υγιές επιχειρηματικό κομμάτι, ρίχνοντας έναν ολόκληρο λαό στον «Καιάδα» της ύφεσης, του εξευτελισμού και της εξαθλίωσης.

Με ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το οποίο επιχειρεί να ξετινάξει ακόμη και το πλέον υγιές κύτταρο επιχειρηματικότητας στην ελληνική επικράτεια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διά στόματος του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, προαναγγέλλει τον θάνατο όλων των μικρομεσαίων στη χώρα.

Νίκολα Τέσλα: O Προμηθέας του Ηλεκτρισμού

«Ο Νίκολα Τέσλα παραμένει ο μύθος, το κεντρικό σημείο, το αρχέτυπο όλων των επιστημόνων του 20ου αιώνα». 

Ο Νίκολα Τέσλα γεννήθηκε τα μεσάνυχτα της 10ης Ιουλίου του 1856, κατά τη διάρκεια μιας τρομερής καταιγίδας γεμάτη λαμπερές αστραπές… Ήταν μια ηλεκτρισμένη νύχτα κι εκείνος είχε την τύχη να γεννηθεί σε μια από τις πλέον «ηλεκτρισμένες» περιοχές της Ευρώπης: σε μια μεθόριο που χώριζε δύο αυτοκρατορίες, την Αυστροουγγρική και την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Γεννήθηκε στο χωριό Σμίλιαν της Λίκα, μια περιοχή που ανήκει σήμερα στην Κροατία, αλλά τότε αποτελούσε τμήμα της λεγόμενης Vojna Krajina, δηλαδή της παραμεθόριας «στρατιωτικής περιοχής» της Αυστροουγγρικής Αυτοκρατορίας, που ήταν αυτόνομη και κατοικούνταν κυρίως από Σέρβους πρόσφυγες από διάφορες περιοχές της κατεχόμενης από τους Οθωμανούς Σερβίας. Έφυγε από τη ζωή, στις 7 Ιανουαρίου του 1943

Tα σενάρια κατάρρευσης των ΗΠΑ μέσα στο 2016 από το ρωσικό συμβούλιο ασφαλείας και η πρόβλεψη του Ωνάση!

Σύμφωνα με ειδικούς εμπειρογνώμονες το μέλλον των ΗΠΑ διαγράφεται δυσοίωνο και άκρως καταστροφικό.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν πλήρως το 2016 μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο, αναφέρει νέα συγκλονιστική έκθεση, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας (SCRF) αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει εντελώς, μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των πολιτών της.

Πέντε παιδιά…

Το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και για διαδηλωτές είναι σχετικά καινούργιο φρούτο, καρπός των σκληρών μηχανισμών που προωθούν τη γενικευμένη καταστολή σε όλες τις εκδοχές και τις εκφάνσεις…

Δοκιμάστηκε στην Ευρώπη πρώτη φορά στην Ελλάδα, πρίν από δύο μήνες, τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου, όταν η ελληνική αστυνομία εισέβαλε στα σπίτια πέντε φοιτητών, στην Αγ.Παρασκευή. Τους οδήγησαν ξημερώματα στη ΓΑΔΑ, τους κράτησαν 24 ώρες και τους άφησαν ελεύθερους, εν μέσω γενικού ξεσηκωμού και καθολικών αντιδράσεων από τους κατοίκους και τους φορείς της Αγίας Παρασκευής. Ακόμη και οι «νοικοκυραίοι» αντέδρασαν…

Γερμανική... εκπαίδευση σε 500 Ελληνες εφοριακούς για τη φοροδιαφυγή

( Σ.Σ: Άντε να πάνε στα κεντρικά στην πατρίδα τους για εκπαίδευση τα παιδιά , γιατί στην αποικία, το έργο του κυνηγητού και αποδεκατισμού των Ελλήνων δεν είναι εύκολο ... ) 

Στην Αθήνα θα βρεθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Βάλτερ Μπόργιανς, προκειμένου να υπογράψει από κοινού με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, δήλωση προθέσεως συνεργασίας των φορολογικών υπηρεσιών της ΒΡ-Β και της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BOMBA – ΤΙ ΛΕΕΙ Ο καθηγητής Γεωλογίας, Αντώνης Φώσκολος από τον Καναδά ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Ο καθηγητής Γεωλογίας, Αντώνης Φώσκολος από τον Καναδά (skype) μας αναλύει στην “ένατη” Αποκάλυψις, πώς η Ελλάδα θα μπορούσε αυτή την στιγμή να είναι από τις πιο πλούσιες χώρες στην Ευρώπη, ποιοί πολιτικοί με ονόματα κρατούν περίεργη στάση απέναντι στο πετρέλαιο της χώρας και το φυσικό της αέριο, ποιός πρωθυπουργός με όνομα μίλησε και ζήτησε την βοήθεια του Ομπάμα για το θέμα του φυσικού αερίου, για την μη φιλική στάση των Ρώσων, ποιός εφοπλιστής με όνομα “αγόρασε” 1€ την ΕΚΟ και άλλα πολλά…

Δαπάνες Εξυπηρέτησης Χρέους Κεντρικής Διοίκησης 1994 – 2015

Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού του 2016 [1] το χρέος της Κεντρικής Διοίκησης αυξήθηκε από το 2014 στο 2015 και προβλέπεται η ίδιααυξητική πορεία με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και για το 2016, όπου το χρέος θα ανέβεικατά 11,1 δισεκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα: 

2014: 324, 1 δισεκατομμύρια ευρώ και 182,5% του ΑΕΠ (με ΑΕΠ: 177,5 δισεκατομμύρια ευρώ)
2015: 326, 5 δισεκατομμύρια ευρώ και 185,9% του ΑΕΠ (με ΑΕΠ: 175,6 δισεκατομμύρια ευρώ)
2016: 337, 6 δισεκατομμύρια ευρώ και 193,5% του ΑΕΠ (με ΑΕΠ: 174,4 δισεκατομμύρια ευρώ)

Οταν ο σαδισμός ανταγωνίζεται την απανθρωπιά: 10.000 ευρώ φορολογικό πρόστιμο σε 65χρονη καρκινοπαθή γιατί πουλούσε τα υπάρχοντά της χωρίς αποδείξεις!

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ 79ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ!

του Γιάννη Πετρίδη

Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε από την εφορία σε σε 65χρονη καρκινοπαθή, η οποία επιχείρησε να πουλήσει προσωπικά της αντικείμενα σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης, την παραμονή των Χριστουγέννων, δημιουργώνας εύλογα ερωτήματα για το αν το ελληνικό κράτος ή για την ακρίβεια η ελληνική κρατική μηχανή που έχει περιέλθει υπό τον πλήρη έλεγχο των "κουαρτέτων", των "τροϊκανών" κλπ. αγωνίζεται να αποδείξει ότι εκτός από απάνθρωπη είναι και σαδιστική...