MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Ξεχειλίζει η οργή για την ακρίβεια!

RealPolls: Ανεπαρκή τα μέτρα στήριξης λέει το 89,4% - Μόνο το 31,2% πείθεται ότι οι ανατιμήσεις οφείλονται αποκλειστικά στις διεθνείς εξελίξεις

Kόλαφος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τα συμπεράσματα της έρευνας της RealPolls που παρουσιάζει και σήμερα η «δημοκρατία», αφού οι πολίτες δεν δείχνουν να πείθονται από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που έχει εξαγγείλει και τα οποία ο ίδιος, ως γνωστόν, έχει χαρακτηρίσει ουσιαστικά «ψίχουλα», ενώ δεν είναι ικανοποιημένoι από τον τρόπο που διαχειρίζεται το πρόβλημα.

«Ξέπλυνε» και τα εγκλήματα των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ η Τουρκάλα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Πολύ «βρώμικος» ο ρόλος της


Όποια πέτρα και να σηκώσεις εκεί στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σε θέματα που έχουν σχέση με τα συμφέροντα της Τουρκίας, θα βρεις από κάτω την Naz Durakoglu, σύμβουλο Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών για Νομοθετικές Υποθέσεις.

Όπως αποκάλυψε το newsbreak.gr πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που «έθαψε» τον Eastmed και προωθεί την πώληση F-16 στην Τουρκία. Μια νέα εμπλοκή της έρχεται να αποδείξει ότι η συγκεκριμένη έχει εντεταλμένη υπηρεσία.

Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την κάλυψη των Αζέρων –στενών συνεργατών και φίλων της Τουρκίας– για το Ναγκόρνο Καραμπάχ και την κατάσταση περισσοτέρων από 200 Αρμένιους αιχμαλώτους πολέμου, για τους οποίους εκδήλωσαν ενδιαφέρον με επιστολή τους πάνω από 100 βουλευτές του Κογκρέσου.