MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές -εκτός τριών- ψήφισαν ξανά υπέρ της Τουρκίας κι εναντίον των Χριστιανών!

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές των ΚΙΝΑΛ, ΝΔ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έκαναν ξανά «πλάτες στην Τουρκία», αφού αρνήθηκαν να ψηφίσουν τροπολογίες που κατέθεσε η ομάδα ID (Σαλβίνι, Λεπέν, Afd κ.α.) η οποία καλούσε σε τερματισμό των σφαγών εναντίον των Χριστιανών παγκοσμίως και την καταδίκη της Τουρκίας για τις εισβολές σε Λιβύη και Ναγκόρνο Καραμπάχ!


Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που 18 Έλληνες από του 21 ευρωβουλευτές ψηφίζουν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων, καθώς πριν ένα μήνα ψήφισαν εναντίον της ανακήρυξης των Γκρίζων Λύκων (που έχουν δολοφονήσει Έλληνες) ως τρομοκρατική οργάνωση!

Όπως και πριν ένα μήνα έτσι και τώρα οι προτάσεις εναντίον της Τουρκίας και υπέρ της Ελλάδας υπερψηφίστηκαν μόνο από τον ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Ε.Φράγκο και από τους ανεξάρτητους Γ.Λαγό και Α.Κωνσταντίνου.

Εκνευρισμός Χρυσοχοΐδη με Τζίμα: Δεν είστε συνήγορος του Πολίτη

«Δεν είστε συνήγορος του Πολίτη», απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη συνέντευξη που έδωσε χθες Πέμπτη στο Mega και στη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα, σε ερώτηση για το αν ασκήθηκε αστυνομική βία σε διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη.


Το κλίμα ανάμεσα στη δημοσιογράφο και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κατά τη συνέντευξη που έδωσε στο Mega, χθες, Πέμπτη, άρχισε να «δυναμιτίζεται» μετά την ερώτηση της κυρίας Τζίμα στον κ. Χρυσοχοΐδη, για τις διαδηλώσεις και για και ποιος θα αποφασίζει για την επικινδυνότητα μίας διαδήλωσης κάτι που αφήνει πολλά πράγματα στην κρίση του επικεφαλής της δύναμης που θα βρίσκεται στον δρόμο

Η επόμενη ελληνική τραγωδία

Τα μερίσματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα επιδόματα της ΝΔ – τίποτα δεν άλλαξε!

Για να μεγιστοποιήσετε τη συμμόρφωση στον πληθυσμό μίας χώρας, την πλήρη υποταγή των Πολιτών της σε μία αποικιοκρατική δύναμη που τους ληστεύει, χωρίς να τολμούν να διαμαρτυρηθούν, μεγιστοποιήστε την εξάρτησή τους.
Επικαιρότητα

Άκουγα σήμερα τον υπουργό οικονομικών να αναλύει τις επιτυχίες του: στην ουσία το πού σπατάλησε 24 δις €, τα οποία δεν έχει καν στο ταμείο της χώρας, αλλά τα δανείσθηκε. Ποιος θα τα πληρώσει; Προφανώς οι Έλληνες Πολίτες στο πολλαπλάσιο – ενώ, επειδή υπερχρεώθηκε η χώρα το 2004-2009 από τη ΝΔ, χρεοκόπησε και έχει ήδη υποθηκευθεί από τη δική του κυβέρνηση, τα ανταλλάγματα που θα ζητηθούν θα είναι εθνική κυριαρχία. Θαλάσσια ή/και χερσαία.