MOTD

Αλλαχού τα κόμματα γεννώνται διότι εκεί υπάρχουσι άνθρωποι διαφωνούντες και έκαστος άλλα θέλοντες. Εν Ελλάδι συμβαίνει ακριβώς το ανάπαλιν. Αιτία της γεννήσεως και της πάλης των κομμάτων είναι η θαυμαστή συμφωνία μεθ’ ης πάντες θέλουσι το αυτό πράγμα: να τρέφωνται δαπάνη του δημοσίου.

Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ο «κατακερματισμένος κόσμος» οδηγεί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Οι αυτόκλητες «ελίτ» του Νταβός φοβούνται. Τόσο φοβισμένες. Στις συνεδριάσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ αυτής της εβδομάδας, ο εγκέφαλος Klaus Schwab – παρουσιάζοντας το σήμα κατατεθέν του Bond villain (ενός κακού σε ταινία του 007) – σκέφτηκε ξανά και ξανά μια κατηγορηματική επιταγή: χρειαζόμαστε τη  «Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο».
 
Του Πέπε Εσκομπάρ - presstv.ir

Ενώ η διάγνωσή του για τον «πιο κρίσιμο κατακερματισμό» στον οποίο βυθίζεται τώρα ο κόσμος είναι προβλέψιμα ζοφερή, ο κ. Schwab υποστηρίζει πως «το πνεύμα του Νταβός είναι θετικό» και στο τέλος μπορεί να ζήσουμε όλοι ευτυχισμένοι σε μια «πράσινη βιώσιμη οικονομία».

Αυτό στο οποίο το Νταβός ήταν καλό αυτή την εβδομάδα είναι να πλημμυρίζει την κοινή γνώμη με νέα μάντρα. Υπάρχει το "The New System" το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη την τρομερή αποτυχία της πολύ βαριάς μεγάλης επαναφοράς, μοιάζει τώρα με εσπευσμένη ενημέρωση του τρέχοντος – τρανταχτού – λειτουργικού συστήματος.

Έκθεση – κόλαφος για Soros: Στο pay roll όλα τα «μεγάλα» μέσα ενημέρωσης – Δεμένοι με λουρί 50 κορυφαίοι διεθνείς δημοσιογράφοι

Το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας, που ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, στο οποίο ο Soros διοχέτευσε πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια…
 
Tεράστια είναι η επιρροή του δισεκατομμυριούχου επενδυτή George Soros, σύμφωνα με τα πορίσματα ανεξάρτητης έρευνας για τα Μέσα Ενημέρωσης…
 
Ειδικότερα, η έκθεση του Media Research Center, η τελευταία, το τρίτο μέρος της οποίας δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα, υποτίθεται ότι είχε ως αποτέλεσμα την έκρηξη μιας «βόμβας».